Tragedie Fotbalistul care s-a prăbușit pe teren la un meci din Copa Libertadores  a murit la spital
Juan Izquierdo. Foto: Imago

TragedieFotbalistul care s-a prăbușit pe teren la un meci din Copa Libertadores a murit la spital

  • Club Nacional a confirmat decesul lui Juan Izquierdo (27 de ani).
  • Fotbalistul s-a prăbușit pe teren în timpul unui meci din Copa Libertadores, a fost transportat la spital unde s-a stins după 5 zile.
Visează la Jocurile Olimpice  Daria Copos, fiica lui George Copos, e  multiplă campioană la echitație : „Când reprezint România sunt foarte mândră”
Citește și
Visează la Jocurile Olimpice Daria Copos, fiica lui George Copos, e multiplă campioană la echitație: „Când reprezint România sunt foarte mândră”
Citește mai mult
Visează la Jocurile Olimpice  Daria Copos, fiica lui George Copos, e multiplă campioană la echitație : „Când reprezint România sunt foarte mândră”

Club Nacional a confirmat azi, 28 august, moartea fundaşului Juan Izquierdo, în vârstă de 27 de ani.

„Cu profundă durere, Clubul Nacional de Football anunță decesul dragului nostru jucător Juan Izquierdo.

Transmitem cele mai sincere condoleanțe familiei, prietenilor, colegilor și celor dragi.

Întreaga echipă este în doliu pentru pierderea sa ireparabilă. Odihnește-te în pace, Juan, vei fi mereu cu noi”, a fost mesajul transmis de club pe reţelele de socializare.

Ce s-a întâmplat cu Juan Izquierdo

În minutul 84 al confruntării dintre Sao Paulo și Club Nacional, 2-0 scor final, desfășurat vineri, 23 august, pe stadionul Morumbi din Brazilia, Izquierdo a căzut, inconștient, pe teren, fără a intra în contact cu alți jucători, din cauza unei aritmii cardiace.

Fundașul a fost transportat de urgență la Spitalul Albert Einstein, unde a mai supraviețuit timp de 5 zile.

Moartea a fost cauzată de un stop cardiorespirator, survenit în urma unei leziuni cerebrale severe, conform espn.com.

Cine a fost Juan Izquierdo

Juan Manuel Izquierdo Viana a fost un fotbalist uruguayan care evolua pe postul de fundaș. A debutat profesional în 2018 cu Cerro și a jucat pentru echipe precum Penarol, Montevideo Wanderers, Atletico San Luis, Liverpool (Montevideo) și Nacional.

A câștigat titlul de campion în Uruguay cu Nacional în 2022 și cu Liverpool (Montevideo) în 2023.

Atacantul din Uruguay de la Inter Miami, Luis Suarez, a vorbit despre conaționalul său.

„Greu de descris. Odihnească-se în pace. Doresc multă putere familiei și prietenilor săi”, a spus atacantul, potrivit sursei citate.

Președintele Federației de Fotbal din Brazilia, Ednaldo Rodrigues, a anunțat că miercuri se va ține un moment de reculegere înaintea fiecărui meci organizat de federație.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”