Răbufnire Sepsi n-a primit banii de la FCSB pe Ștefănescu » Dioszegi: „ N-au mai răspuns  la telefon!”
Laszlo Dioszegi/ Foto:sportpictures.eu

RăbufnireSepsi n-a primit banii de la FCSB pe Ștefănescu » Dioszegi: „N-au mai răspuns la telefon!”

  • Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a făcut un anunț surprinzător: cei de la FCSB nu au virat încă banii pentru transferul lui Marius Ștefănescu, în valoare de 1,3 milioane de euro.
  • Finanțatorul covăsnenilor a spus că bucureștenii au tot amânat plata și că acum nu-i mai răspund la telefon.

Dioszegi a transmis că Gigi Becali, patronul roș- albaștrilor, îi promisese că va trimite toți banii pentru transferul atacantului lateral în vârstă de 26 de ani până pe 10 iulie.

Laszlo Dioszegi: „Nu am încasat niciun leu”

Dioszegi a transmis că atât Valentin Argăseală, cât și Gigi Becali l-au asigurat că suma de 1.300.000 de euro va intra în conturile clubului Sepsi, dar asta nu s-a întâmplat.

„Noi nu vrem să pornim un scandal și nu ne-am dorit niciodată să facem asta. Știți foarte bine care este politica lui Sepsi, noi respectăm toate echipele din Superligă, dar nu mai pot să tac.

Pur și simplu nu mai pot să tac! Nu mi-am dorit să se ajungă la vâlva care va exista după aceste declarații, vreau doar să trag un mare, mare semnal de alarmă public! Nu e normal ceea ce se întâmplă!

Sunt total surprins, ca să nu folosesc cuvinte mai mari, ținând cont de faptul că vorbim despre FCSB. Tot auzim despre Ștefănescu și despre câți bani a primit Sepsi în schimbul lui.

A venit momentul să vă spun adevărul, e bine ca opinia publică să știe ce se întâmplă. Nu am încasat nici un leu pentru Ștefănescu până în acest moment, din suma de 1.310.000 de euro plus TVA. Aceasta este suma.

Povestea sau firul evenimentelor este așa: am bătut palma pentru 1.310.000 de euro plus TVA, din care 300.000 de euro se vor duce la un club de juniori din Cluj.

Noi am făcut factura pe 1 iulie, așa cum conveniserăm cu domnii Becali și Argăseală. Pe 10 iulie ne-au promis că banii vor intra în cont. Nu au intrat. Pe 9 iulie, domnul Argăseală ne-a rugat să mai așteptăm o săptămână. Am fost de acord.

După acea săptămână, ne-a sunat iar pe la mijlocul lunii iulie și ne-a spus «Așteptăm banii pe Florinel Coman, vă rugăm să ne așteptați până spre finalul lunii iulie». Am înțeles situația, uneori sunt probleme cu banii, se poate întâmpla” a spus Laszlo Dioszegi, potrivit Fanatik.

Marius Ștefănescu, stânga Marius Ștefănescu, stânga
Marius Ștefănescu, stânga

Laszlo Dioszegi: „Fac apel la domnul Gigi Becali”

Totodată, acesta a transmis că președintele campioanei, Valeriu Argăseală, nu i-a mai răspuns la telefon, iar cei de la Sepsi sunt nevoiți să plătească singuri TVA -ul de aproximativ 270.000 de euro aferent transferului.

„Pe 2 august am sunat noi și domnul Argăseală nu ne-a mai răspuns. A fost un semn de întrebare.

A vorbit Hadnagy prin mesaje cu domnul Becali, am reușit și eu să discut cu dumnealui și ne-a promis că ne transferă 500.000 de euro până vinerea care a trecut.

Iar săptămâna aceasta încă 500.000 de euro. Nu ni s-a spus clar când primim toți banii.

Domnul Becali ne-a garantat sumele pe care vi le-am spus, urmând ca restul banilor plus TVA să fie virați cât mai curând. Sau așa credeam noi, că îi vom primi în curând.

Azi e luni și nu am încasat niciun ban.

Clubul Sepsi trebuie să achite acum din contul propriu TVA care este cam 270.000 de euro. Dacă nu plătim TVA o să avem de achitat și penalități. Suntem într-o situație imposibilă!

Fac apel la domnul Gigi Becali, care știu că e un om de cuvânt, să-și respecte promisiunea. Sepsi a mers pe seriozitatea FCSB și a domnului Becali. Știu, este greșeala noastră, nu se va mai întâmpla niciodată așa ceva!

Așteptăm banii cât mai curând, chiar nu vrem să facem circ și scandal, nu vrem să ajungem la FRF și la UEFA, nu vrem probleme”, a mai spus Dioszegi pentru sursa citată.

I-am dat 300.000 de euro azi. O să-i dăm peste trei sau patru zile, după ce încasăm și noi, alți 400.000 de euro. Ce, au trecut 5 luni? Au trecut 5 luni? Și atunci ce? Le-am dat bani... Le-am spus de dinainte, am vorbit cu el. Le-am zis că le dau bani când voi încasa. Am dat 300.000 de euro și mai dau încă 400.000 de euro din banii din biletele de la următorul meci. Și gata... Ce, trebuie Becali să dea banii tot timpul? Să le dau lor banii? Gigi Becali, finanțator FCSB pentru gsp.ro
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5