A ironizat arbitrul  Mihai Stoica,  replici tăioase: „E Cenușăreasa?”
Mihai Stoica Foto:sportpictures.eu

A ironizat arbitrul Mihai Stoica, replici tăioase:„E Cenușăreasa?”

  • Mihai Stoica (59 de ani) președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, l-a criticat aspru pe arbitrul Adrian Cojocaru, după ce roș-albaștrii au remizat, scor 1-1, pe teren propriu, cu U Cluj.

FCSB a deschis scorul prin Musi, în minutul 51, dar avantajul a durat doar câteva minute, după ce Edjouma l-a faultat în careu pe Bettaieb.

Arbitrul Cojocaru n-a văzut nimic inițial, de-abia când a fost avertizat de VAR a observat faultul pe monitorul de la marginea terenului. Nistor a transformat fără probleme lovitura de pedeapsă și a stabilit scorul final în minutul 57.

Mihai Stoica, critici la adresa lui Adrian Cojocaru

Prezent în studio-ul Prima Sport, Mihai Stoica a răbufnit la adresa arbitrului Adrian Cojocaru, deoarece a acordat doar 5 minute de prelungire în meciul cu U Cluj.

Ironic, MM a întrebat dacă arbitrul trebuia să părăsească arena, deoarece se apropia miezul nopții.

„Mă mir de multe chestii la Cojocaru de mulţi ani, iar ce s-a întâmplat acum… Mereu am avut semne de întrebare.

El gândeşte ceva în timpul meciului şi nu arbitrează ce vede. De ce Cojocaru nu l-a atenţionat pe portar, pe Gertmonas, pentru trageri de timp? Trageri de timp…

Huiduia stadionul, nu i-a făcut semn că ia galben. Au fost două pauze de apă în partea a doua a meciului, cinci schimbări, de trei ori intervenţia VAR, golul lui Miculescu anulat pe bună dreptate pentru offside şi dai 5 minute de prelungiri? E greu de explicat.

Nu spun că de asta s-a terminat 1-1, că în prelungiri puteam pierde meciul, dacă Târnovanu nu avea intervenţia excepţională la Bic. Târnovanu ne-a salvat un punct.

Cum explică acest Cojocaru ce face? Mai erau câteva minute şi se făcea miezul nopţii, e Cenuşăreasa şi trebuie să plece?

Nu înţeleg cum cineva tolerează un astfel de arbitraj. Aştept comunicat de la Vassasaras de ce au fost 5 minute de prelungire la meciul ăsta”, a declarat Mihai Stoica, potrivit primasport.ro.

FCSB a pus la vânzare biletele pentru partida cu Virtus

FCSB va disputa partida retur cu Virtus pe Stadionul Steaua, deoarece Arena Națională este ocupată în această perioadă cu organizare diferitelor concerte.

Prețurile variază între 30 de lei la peluze și 250 de lei la categoria VIP 1. Pentru un bilet la tribuna a doua, doritorii vor trebui să achite 50 de lei, iar pentru unul la VIP 1, acesta va costa 100 de lei.

Dacă va trece în turul secund, FCSB va întâlni campioana Israelului, Maccabi Tel Aviv. Partida se va disputa în data de 23 iulie, turul, și va fi transmisă în format liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct de ProTV.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5