Zidul galben GOLAZO.ro a aflat câți fani români vor fi la meciul cu Belgia:  peste 50% din stadion ! Unde și la ce oră se strânge galeria
România va avea peste 25.000 de fani pe stadion la meciul cu Belgia.

Zidul galbenGOLAZO.ro a aflat câți fani români vor fi la meciul cu Belgia: peste 50% din stadion! Unde și la ce oră se strânge galeria

  • România - Belgia. Peste 35.000 de români au creat o atmosferă fantastică la meciul cu Ucraina, pe Allianz Arena
  • Acum, la Koln, GOLAZO.ro a aflat că în tribune vor fi 25.000 de fani români, dintr-un total de 42.000
  • Va fi spectacol și pe străzile din Koln. La ora locală 18:00 va fi parada suporterilor noștri, care vor pleca organizat spre stadion, din Josef Lammerting-Alle, un traseu de aproximativ 2 kilometri. Imaginile vor putea fi urmărite LIVE pe GOLAZO.ro.
  • România - Belgia se joacă astăzi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Pro TV.

România a uimit din toate punctele de vedere în prima rundă de la EURO 2024. În teren datorită unei prestații fără greșeală, 3-0 sec cu Ucraina. Iar la Munchen, în tribune și pe străzi, s-au auzit în preponderent doar suporterii români.

Galbenul „pui”,  după cum ne-au numit ucrainenii, rămâne la modă. S-a mutat aproape 600 de kilometri mai la nord, în Koln. Sunt așteptați aici mai bine de 30.000 de suporteri, dintre care 25.000 vor fi și în tribune. 

România - Belgia. Fanii „tricolori” vor domina atmosfera

Mai mult de jumătate, dat fiind faptul că pe RheinEnergieStadion intră maximum 42.000 de oameni. Informația a fost confirmată de surse din FRF pentru GOLAZO.ro. 

Din nou se anunță o „mare galbenă” la Koln, o atmosferă dominată cap-coadă de suporterii tricolorilor. Dintre cele 17.000 de bilete rămase, doar ceva mai mult de jumătate ar fi achiziționate de suporterii belgieni.

„Diavolii” lui Domenico Tedesco, condamnați să câștige, vor avea alături în jur de 10.000 de oameni. 

Zidul Galben se mută și pe străzi 

Unul dintre momentele zilei în Germania se va consuma cu aproape 3 ore înaintea jocului. Pe modelul olandez, suporterii români sunt așteptați să meargă împreună spre stadion. 

Un grup organizat, pe un drum de aproximativ 2 kilometri ce va dura în  jur de 40 de minute. Un traseu la care românii sunt invitați să se îmbrace în galben și să defileze cu însemne ale naționalei lui Edi Iordănescu. 

Parada va începe la ora locală 18:30, 19:30 în România, locul de întâlnire fiind Josef Lammerting-Alle. Un zid galben menit să ofere și mai mult curaj, mai multă ambiție echipei României în cel mai greu duel din faza grupelor, Belgia fiind locul 3 în clasamentul FIFA. 

Bilete la România - Olanda  Fanii români au rezervate  7.000 de bilete : cum se pot achiziționa
Nationala
12:31
Bilete la România - Olanda Fanii români au rezervate 7.000 de bilete: cum se pot achiziționa
Citește mai mult
Bilete la România - Olanda Fanii români au rezervate 7.000 de bilete : cum se pot achiziționa
SE AMÂNĂ LIGA 1? GOLAZO.ro a întrebat LPF dacă startul campionatului va fi  decalat  în cazul în care România va merge în sferturi
Liga 1
14:52
SE AMÂNĂ LIGA 1?GOLAZO.ro a întrebat LPF dacă startul campionatului va fi decalat în cazul în care România va merge în sferturi
Citește mai mult
SE AMÂNĂ LIGA 1? GOLAZO.ro a întrebat LPF dacă startul campionatului va fi decalat în cazul în care România va merge în sferturi
„arogant!” Kovacs a bătut recordul:  20 de cartonaşe!  Contestat dur de cehi + le-a suspendat vedeta turcilor
EURO 2024
09:16
„arogant!”Kovacs a bătut recordul: 20 de cartonaşe! Contestat dur de cehi + le-a suspendat vedeta turcilor
Citește mai mult
„arogant!” Kovacs a bătut recordul:  20 de cartonaşe! Contestat dur de cehi + le-a suspendat vedeta turcilor
OLANDA CRITICATĂ  Jucătorii lui Koeman sunt  desființați  acasă înaintea duelului cu România:  ”Fie nu înțeleg, fie nu pot, fie nu vor!”
EURO 2024
11:53
OLANDA CRITICATĂ Jucătorii lui Koeman sunt desființați acasă înaintea duelului cu România: ”Fie nu înțeleg, fie nu pot, fie nu vor!”
Citește mai mult
OLANDA CRITICATĂ Jucătorii lui Koeman sunt desființați  acasă înaintea duelului cu România:  ”Fie nu înțeleg, fie nu pot, fie nu vor!”