CE NU S-A VĂZUT LA TV 4 momente surprinse la  România - Lituania : Lucescu uimește pe toată lumea + De ce s-a certat Ianis cu „tușierul” +34 foto
Mircea Lucescu

CE NU S-A VĂZUT LA TV4 momente surprinse la România - Lituania: Lucescu uimește pe toată lumea + De ce s-a certat Ianis cu „tușierul”

  • GOLAZO. ro a asistat România - Lituania, scor 3-1, și îți prezintă 4 momente pe care camerele de luat vederi nu le-au surprins.

1. Mircea Lucescu nu a stat o clipă

Așa cum s-a întâmplat și în Kosovo, Mircea Lucescu a fost extrem e activ pe marginea terenului. Nu s-a așezat nici măcar un moment pe bancă, a stat în permanență în picioare și a dat indicații.

A fost atent la fiecare jucător și a oferit sfaturi individuale. Uneori s-a întors către bancă pentru a se asigura că la încălzire sunt jucătorii ceruți și că fiecare știe ce are de făcut.

În vârstă de 79 de ani, Lucescu uimește la fiecare meci al naționalei pentru cât de activ. Nu arată niciun semn de slăbiciune. 

„I-am criticat serios” Lucescu, despre  Hagi și Mitriță : „Cu Kosovo au fost relaxați, superficiali, acum au fost decisivi”
Citește și
„I-am criticat serios”Lucescu, despre Hagi și Mitriță: „Cu Kosovo au fost relaxați, superficiali, acum au fost decisivi”
Citește mai mult
„I-am criticat serios” Lucescu, despre Hagi și Mitriță : „Cu Kosovo au fost relaxați, superficiali, acum au fost decisivi”

2. Nu au uitat de Daum

Federația Română de Fotbal a ținut ca înaintea meciului cu Lituania să se țină un moment de reculegere în memoria lui Christoph Daum, fost selecționer al României, decedat în 24 august, la vârsta de 70 de ani, după o luptă cu cancerul.

Pe tabelă au curs imagini cu Daum din perioada în care a fost pe banca naționalei. La final, întreg stadionul a aplaudat. 

România a fost ultima experiență a neamțului pe banca unei echipe. Daum a fost selecționer între 7 iulie  2016 și 14 septembrie 2017, timp de 10 meciuri, perioadă în care a adunat 3 victorii, 3 remize și 4 înfrângeri.

România - Lituania, în Nations League (meci)
România - Lituania, în Nations League (meci)

Galerie foto (34 imagini)

România - Lituania, în Nations League (meci) România - Lituania, în Nations League (meci) România - Lituania, în Nations League (meci) România - Lituania, în Nations League (meci) România - Lituania, în Nations League (meci)
+34 Fotografii
labels.photo-gallery

3. Plin de VIP-uri

Întoarcerea lui Mircea Lucescu pe banca echipei naționale, dar și victoria convingătoare din Kosovo au atras ca un magnet numele sonore la stadion.

Între cei 28.000 de suporteri s-au aflat și Dan Șucu, patronul Rapidului, Ionel Dănciulescu, fost mare atacant, Florin Răducioiu, component al Generației de Aur, Dănuț Lupu, fost internațional, George Ogăraru, fost internațional. 

4. Certat de asistent

Ianis Hagi a avut mult de furcă pe marginea terenului, la încălzire, din cauza arbitrului asistent. Revenit după accidentare, Ianis „suflă și-n iaurt”. A refuzat sub orice formă să se încălzească pe partea de teren sintetic de pe marginea terenului, căutând să-și facă exercițiile pe iarbă, mai sigur pentru ligamente.

A fost de două ori avertizat de asistent, arătându-i că e deja destul de stricată și acea bucată de teren din afara suprafeței de joc. Până la urmă, s-a conformat, iar în minutul 70 a intrat pe teren. 

Clasament

EchipăPuncteGolaveraj
1. România66-1
2. Kosovo34-3
3. Cipru31-4
4. Lituania01-4

Programul României în Liga Națiunilor

  • 6 septembrie 2024, 21:45: Kosovo – România 0-3
  • 9 septembrie 2024, 21:45: România – Lituania 3-1
  • 12 octombrie 2024, 21:45: Cipru – România
  • 15 octombrie 2024, 21:45: Lituania – România
  • 15 noiembrie 2024, 21:45: România – Kosovo
  • 18 noiembrie 2024, 21:45: România – Cipru
Rapid duce „lipsă de încredere” Mattias Kait laudă U Cluj și îndeamnă la schimbare: „E inacceptabil!”
Liga 1
09:29
Rapid duce „lipsă de încredere” Mattias Kait laudă U Cluj și îndeamnă la schimbare: „E inacceptabil!”
Citește mai mult
Rapid duce „lipsă de încredere” Mattias Kait laudă U Cluj și îndeamnă la schimbare: „E inacceptabil!”
Gol Rațiu  „Sonic”,  prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după ce a marcat
Stranieri
00:31
Gol Rațiu„Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după ce a marcat
Citește mai mult
Gol Rațiu „Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după ce a marcat
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu,  trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Liga 1
00:45
Șumudică și-a criticat jucătoriiNu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Citește mai mult
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul  Rapid - U Cluj  » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Liga 1
16.09
VIDEO CU FAZAMomentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Citește mai mult
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor