mesaje de la fani Momentele surprinse de GOLAZO.ro la sosirea României la EURO: ce au găsit în recepție +45 foto
Naționala României a ajuns în această seară la Wurzburg, unde va sta pe perioada EURO 2024

mesaje de la faniMomentele surprinse de GOLAZO.ro la sosirea României la EURO: ce au găsit în recepție

  • Naționala României a ajuns în această seară la Wurzburg, unde va sta pe perioada EURO 2024
  • GOLAZO.ro a fost la sosirea “tricolorilor” în Germania, la Melchior Park, un stabiliment bine păzit, dar care a pregătit câteva surprize jucătorilor lui Edi Iordănescu
  • Câteva zeci de fani i-au așteptat pe jucători, dar s-au mulțumit cu un salut de la distanță. Întâlnirea cu jucătorii va fi mâine, la antrenamentul de la AKON Arena

Corespondență GOLAZO.ro din Germania

Naționala României a ajuns la Wurzburg în jurul orei locale 20:30. Doar câteva zeci de fani i-au așteptat pe tricolori în afara complexului Melchior Park, păzit vigilent de câțiva stewarzi.

În ciuda ultimelor rezultate, încrederea e la cote ridicate printre suporteri, care au aplaudat echipa și au fluturat câteva tricouri și eșarfe galbene.

O zi cu de toate în Wurzburg. Nori, puțină ploaie, apoi un soare arzător, după care răcoare. Trei anotimpuri în nici 12 ore, un oraș ce numără peste 120.000 de oameni și multă liniște. Asta i-a așteptat pe jucătorii lui Edi Iordănescu în Germania. Și o mână de fani ce nu și-au pierdut încrederea că putem obține, în sfârșit, succesul cu numărul 2 la Euro. După cel din 2000 cu Anglia.

Azi un salut, mâine întâlnirea cu fanii

Programată pentru ora 20:00, sosirea “tricolorilor” a fost ușor decalată. Cam o jumătate de ceas. Reprezentanții hotelului știau exact momentul, s-au îmbrăcat în tricouri galbene, au primit câte un mic steag și s-au aliniat în fața hotelului.

Man, Stanciu și Mihăilă au fost primii care au coborât din autocare. Și-au dat seama că undeva, la vreo 20-30 de metri, pe un deal, erau și fanii ce sperau la o poză sau un autograf. S-au mulțumit cu un salut de la distanță. Vor avea șansa să-i cunoască mâine, să se aleagă și cu o amintire, la antrenamentul de la ora 11:00. Deschis nu doar presei, ci și suporterilor.

2.000 de fani la antrenament

AKON Arena, stadion de 13.000 de locuri, va găzdui mâine circa 2.000 de fani. S-au dat bilete cu titlu gratuit pentru acest eveniment, UEFA nu lasă nimic la voia întâmplării.

Suporterii nu plătesc pentru întâlnirea cu jucătorii, dar trebuie ca forul continental să știe exact cine vine, securitatea fiind prioritatea numărul 1.

alt-text
alt-text

Galerie foto (45 imagini)

+45 Fotografii
labels.photo-gallery

Amabilități de ambele părți

La sosirea echipei și a conducerii FRF, Răzvan Burleanu a oferit o plachetă reprezentanților hotelului, ca semn de mulțumire pentru pregătirile și felul în care au îndeplinit toate cerințele FRF și ale echipei naționale.

Pe lângă faptul că mai mulți angajați au îmbrăcat tricoul reprezentativei noastre, în hol au fost puse două televizoare pe care jucătorii au putut urmări mai multe încurajări video din partea fanilor.

De asemenea, pe un alt ecran gigant a fost pus un clip cu prezentarea fiecărui jucător, iar în lobby, pe perete, a fost lipită o siglă a echipei naționale, de mai mult de un metru.

E cel mai frumos moment din ultimii 8 ani al echipei naționale și cea mai frumoasă poveste pentru fiecare dintre noi. Suntem România și suntem la Euro Unul dintre mesajele pe care le-au găsit tricolorii la intrarea în hotel

Programul grupei E

  • România - Ucraina, 17 iunie ora 16.00
  • Belgia - Slovacia, 17 iunie, ora 19.00
  • Slovacia - Ucraina, 21 iunie, ora 16.00
  • Belgia - România, 22 iunie ora 22.00
  • Slovacia - România, 26 iunie ora 19.00
  • Ucraina - Belgia, 26 iunie ora 19.00

Articol realizat cu sprijinul Vodafone, partener de conectivitate al redacției GOLAZO.ro la Euro2024

În picaj Coeficientul României suferă după ce FCSB, Corvinul, CFR și Craiova au încheiat săptămâna europeană fără victorie »  Ce consecințe pot urma
Liga 1
26.07
În picajCoeficientul României suferă după ce FCSB, Corvinul, CFR și Craiova au încheiat săptămâna europeană fără victorie » Ce consecințe pot urma
Citește mai mult
În picaj Coeficientul României suferă după ce FCSB, Corvinul, CFR și Craiova au încheiat săptămâna europeană fără victorie » Ce consecințe pot urma
„Erau niște arzătoare”  Cum se apără Florentina Iușco după ce a fost  suspendată pentru dopaj : „Mi-am probat nevinovăția!”
Jocurile Olimpice
26.07
„Erau niște arzătoare” Cum se apără Florentina Iușco după ce a fost suspendată pentru dopaj: „Mi-am probat nevinovăția!”
Citește mai mult
„Erau niște arzătoare”  Cum se apără Florentina Iușco după ce a fost suspendată pentru dopaj : „Mi-am probat nevinovăția!”
Drum liber  Ținta #1 a lui Hagi poate ajunge  gratis  la Farul! CFR Cluj a intrat și ea pe fir
Campionate
26.07
Drum liber Ținta #1 a lui Hagi poate ajunge gratis la Farul! CFR Cluj a intrat și ea pe fir
Citește mai mult
Drum liber  Ținta #1 a lui Hagi poate ajunge gratis la Farul! CFR Cluj a intrat și ea pe fir
Exclusă de la JO  Antrenoarea Canadei, acuzată că și-a  spionat  adversarele cu drone
Jocurile Olimpice
26.07
Exclusă de la JO Antrenoarea Canadei, acuzată că și-a spionat adversarele cu drone
Citește mai mult
Exclusă de la JO Antrenoarea Canadei, acuzată că și-a spionat adversarele cu drone