„Nu glumesc!”  Bernd Storck  a exclus  din lot doi jucători înaintea meciului cu Universitatea Craiova
Bernd Storck Foto:sportpictures.eu

„Nu glumesc!” Bernd Storck a exclus din lot doi jucători înaintea meciului cu Universitatea Craiova

  • Bernd Storck (61 de ani) a anunțat chiar înaintea meciului cu Universitatea Craiova că a exclus din lot doi jucători pentru că au încălcat regulamentul disciplinar.
  • Atacantul Kevin Varga (28 de ani) şi fundașul Ákos Kecskés (28 de ani) sunt cei doi jucători scoși din lot de antrenorul german.

Cu câteva minute înaintea meciului cu Universitatea Craiova, Bernd Storck a făcut un anunț care a luat prin surprindere pe toată lumea.

Victorie muncită  Universitatea Craiova câștigă  la limită  duelul cu Sepsi
Citește și
Victorie muncită Universitatea Craiova câștigă la limită duelul cu Sepsi
Citește mai mult
Victorie muncită Universitatea Craiova câștigă la limită duelul cu Sepsi

Bernd Storck a exclus doi jucători de la Sepsi

Antrenorul german a transmis că i-a exclus din lot pe Kevin Varga și Ákos Kecskés, din motive disciplinare. Cei doi jucători maghiar ar fi întârziat la o acțiune a echipei.

„Această măsură cu Kevin Varga, din nefericire, a fost luată din motive disciplinare şi a fost nevoie de ea.

A întârziat în cadrul grupului, nu a ajuns la timp. Avem reguli, toată lumea le respectă, iar din această cauză l-am scos din lot.

La fel și cu Kecskes, din păcate. Nu glumesc, nu. Nu avem mulţi jucători pe bancă azi, dar asta e viaţa, susţin regulile, toată lumea trebuie să le respecte şi îmi menţin deciziile”, a declarat Storck potrivit orangesport.ro.

„Mitriță e un jucător-cheie”

Totodată, Storck a vorbit despre meciul cu Universitatea Craiova și despre jucătorul pe care îl consideră pericolul numărul 1 pentru olteni.

„Va fi interesant să vedem cine va fi mai puternică în acest meci, iar Universitatea Craiova este o echipă puternică şi trebuie să o controlăm.

Mitriţă e un jucător-cheie, e un jucător de top, rotesc mult jucătorii în ofensivă, dar avem metodele noastre”, a adăugat antrenorul german.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”