Unirea  Slobozia a anunțat 3 mutări într-o zi:  transfer  de la FCSB 
Unirea Slobozia Foto:SportPictures

Unirea Slobozia a anunțat 3 mutări într-o zi: transfer de la FCSB

  • Unirea Slobozia, formație care va juca în premieră în Liga 1 se pregătește intens de debutul pe prima scenă a fotbalului românesc.
  • Ialomițenii au anunțat transferurile lui Cristi Bărbuț (29 de ani), Stefan Krell (32 de ani), respectiv Ovidiu Perianu (22 de ani).

Cristi Bărbuț, Stefan Krell și Ovidiu Perianu au semnat cu Unirea Slobozia

Unirea Slobozia i-a achiziționat pe Cristi Bărbuț, aripă dreaptă de la Poli Timișoara, portarul Ștefan Krell de la Ceahlăul Piatra Neamț și pe Ovidiu Perianu, jucător împrumutat de la FCSB, conform gsp.ro.

Cristi Bărbuț a făcut pasul în fotbalul mare la Poli Timișoara, echipă unde a și crescut, reușind chiar să marcheze la debut într-o victorie a formației de pe Bega cu Dinamo, 2-0 (19 iulie 2013).

De atunci, a mai evoluat pentru Universitatea Craiova, Sepsi, Hermannstadt, revenind la Poli în luna aprilie a anului în curs.

Stefan Krell, goalkeeper austriac în vârstă de 32 ani, evoluează în România din vara lui 2019, când a fost transferat de Dunărea Călărași din ligile inferioare austriece, unde și-a petrecut prima parte a carierei.

A mai evoluat pentru Sporting Roșiori și Ceahlăul, fiind titularul de drept între buturile formației de sub „Pietricica”.

Transfer de la FCSB

Ovidiu Perianu a pus umărul la promovarea Gloriei Buzău în Liga 1, însă s-a reîntors la FCSB în această vară, împrumutul acestuia la formația din Crâng expirând.

Cu toate acestea, Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al roș-albaștrilor, a anunțat că el va fi împrumutat și în acest sezon, iar destinația lui pare să fie Slobozia.

Perianu și-a făcut junioratul la FCSB, dar a fost împrumutat de-a lungul timpului la FC Botoșani, Chindia Târgoviște, Universitatea Cluj și, cel mai recent, Gloria Buzău.

200.000 de euro
este cota lui Perianu, conform Transfermarkt

După transferurile realizate, miercuri, 12 iunie, ialomițenii au ajuns la nu mai puțin de nouă transferuri în această perioadă de mercato.

Paul Andone, Paolo Medina, Daniel Șerbănică, Ilie Filip, Jordan Gele și Ariel Lopez sunt ceilalți jucători ajunși la Slobozia în această vară.

CUM MERGEM LA MONDIALE  GOLAZO.ro simulează cum ar arăta  traseul din preliminariile CM  dacă tragerea la sorți ar fi acum
EURO 2024
03.07
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Citește mai mult
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Audiență record  Câți români s-au uitat la  România - Olanda  + câți bani încasează Pro TV
Nationala
03.07
Audiență record Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Citește mai mult
Audiență record  Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda »  „Zidul galben”  a refuzat să părăsească stadionul
EURO 2024
02.07
Ștergeți-vă lacrimile!Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Citește mai mult
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !