Reacție Furibundă Critici dure după  ceremonia de deschidere  de la Paris: „Fața reală, hidoasă a depravaților posedați ideologic”
Ceremonia de deschidere a JO 2024 (sursă foto: imago)

Reacție FuribundăCritici dure după ceremonia de deschidere de la Paris: „Fața reală, hidoasă a depravaților posedați ideologic”

  • Vasile Bănescu, fostul purtător de cuvânt al Patriarhiei Române, a avut o reacție dură după ceremonia care a deschis a 33-a ediție a Jocurilor Olimpice
  • Bănescu a criticat în termeni extrem de duri scena Cina cea de Taină, având travestiți în rolul personajelor biblice

Vasile Bănescu a criticat show-ul de la Paris într-o postare pe contul personal de Facebook. El a catalogat imaginile ca fiind „fața reală, hidoasă a depravaților posedați ideologic”

Românca de la CNN   Ionela Cozmiuc , portdrapelul României la Paris, a început sportul jucând baseball în sat
Citește și
Românca de la CNN Ionela Cozmiuc, portdrapelul României la Paris, a început sportul jucând baseball în sat
Citește mai mult
Românca de la CNN Ionela Cozmiuc , portdrapelul României la Paris, a început sportul jucând baseball în sat

Vasile Bănescu, scandalizat de ceremonia de deschidere

„Fața reală, hidoasă a depravaților posedați ideologic, care nu sunt ei înșiși dacă nu batjocoresc, sfidează și maculează tot ce e curat, frumos și sfânt.

Abuzatorii bunei-cuviințe și ai bunului-simț abuzează, desigur, inclusiv de libertatea și dreptul inalienabil de a te face de râs”, a scris Vasile Bănescu pe contul de Facebook în mesajul în care a atașat și o fotografie de la sceneta care s-a vrut a reprezenta Cina cea de Taină.

Reacție Furibundă Critici dure după  ceremonia de deschidere  de la Paris: „Fața reală, hidoasă a depravaților posedați ideologic” Reacție Furibundă Critici dure după  ceremonia de deschidere  de la Paris: „Fața reală, hidoasă a depravaților posedați ideologic”
1.200
de like-uri a primit Vasile Bănescu la postarea pe tema Ceremoniei de deschidere a JO de la Paris

Ion Țiriac: „Ăsta e Parisul”

Prezent la Ceremonia de deschidere, Ion Țiriac a comentat și el show-ul pus în scenă de organizatori.

„E o treabă nouă, e prima dată, mi se pare, când nu au mai făcut (n.r. – ceremonia de deschidere) pe un stadion. Foarte diferită, ăsta este Parisul zilei de astăzi.

Ăsta este, cu travestiții, cu homosexualii, cu tot ce este, cu o realitate care ne-a făcut să vedem toate aceste dansuri.

18 miliarde, cât au costat aceste Jocuri Olimpice, probabil că le merită. Să vedem din punct de vedere economic dacă sunt în stare și cât pot să recupereze.

Dar au făcut o treabă francezii, ca „la français”, cum se spune. Să sperăm că ne întoarcem cu bucurie acasă”, a declarat Ion Țiriac, citat de ProSport

Emmanuel Macron, încântat

„Aceasta este Franța”, a scris președintele Emmanuel Macron pe contul de Twitter, nu înainte de a-i mulțumi „geniului creativ” al lui Thomas Jolly, realizatorul spectacolului.

Pentru toți creștinii din lume care s-au simțit jigniți de această parodiere a Cinei de către o drag queen, trebuie să știți că nu Franța vorbește, ci o minoritate de stânga pregătită pentru orice fel de provocare. Marion Marechal, nepoata lui Marine Le Pen

„Doi bărbați atingându-și buzele, drag queens recreând Cina cea de Taină și un model transgender, ceremonia a pus în lumină și comunitatea LGBT+”, scrie AFP.

142 milioane euro
a costat ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5