Interzis în Liga 1 Chiricheș,  umilit  de patronul FCSB! Va fi scos de pe lista din campionat: „Mi-e jenă, dar nu vreau să tremur la TV”
Vlad Chiricheș la FCSB / Foto: Sport Pictures

Interzis în Liga 1Chiricheș, umilit de patronul FCSB! Va fi scos de pe lista din campionat: „Mi-e jenă, dar nu vreau să tremur la TV”

  • Vlad Chiricheș (34 de ani) va fi scos de pe lista FCSB pentru Liga 1 și nu va mai putea evolua în campionat.
  • Anunțul a fost făcut chiar de către patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (66 de ani), nemulțumit de evoluția fundașului.
  • Lui Chiricheș i s-a oferit și rezilierea contractului, însă a refuzat să plece.

23:40 Vlad Chiricheș, scos de FCSB de pe lista pentru Liga 1

Vlad Chiricheș e tot mai aproape de plecarea de la FCSB. Gigi Becali a anunțat că fundașul va fi scos de pe lista jucătorilor pentru Liga 1. Asfel, el nu va mai putea evolua în campionat pentru „roș-albaștri”.

„Voi avea o decizie grea de luat, pentru că trebuie să mai scoatem de pe listă niște jucători. Uite, îți spun numele unuia pe care îl voi scoate sigur.

Îmi e și jenă s-o spun, pentru că a ajuns în situația asta, fost căpitan la națională, dar îl voi scoate pe Chiricheș de pe lista pentru campionat”, a spus Gigi Becali, conform Prosport.

Erorile făcute de Chiricheș în ultimele meciuri l-au convins pe Becali să ia decizia: „Nu am ce să-i fac. Gata, se vede clar că nu mai poate și nu vreau să tremur în fața televizorului când are el mingea la picior. Nu vreau să mă bată Rotaru, Șucu sau Varga din cauza lui Chiricheș”.

Chiricheș va rămâne pe lista UEFA

Gigi Becali spune că este vinovat pentru situație: „Chiricheș e la FCBS pentru că l-am vrut eu, deși mulți m-au avertizat că e terminat din cauza accidentărilor. Mai bine îi ascultam și nu îl puneam pe băiat în situația asta penibilă”.

Din respect pentru ceea ce a fost în trecut, o să-l las pe lista pentru Europa League. Dacă Pinti o să aibă nevoie de el, să nu mi se bată obrazul că m-am purtat urât cu unul de pe urma căruia am luat milioane bune. Dar să știți că nu e nimeni vinovat. Gigi Becali

Ce înseamnă Chiricheș pentru FCSB

  • a marcat 4 goluri în 80 de meciuri disputate în roș-albastru;
  • a câștigat trei titluri (12/13, 13/14, 23/24) și două Supercupe (2013, 2024);
  • cu el pe teren, autor al unui gol decisiv, FCSB a trecut de Ajax în „șaisprezecimile” Europa League, singura campioană europeană eliminată de „roș-albaștri”;
  • a evoluat în victoria cu Chelsea, 1-0, ultima victorie a unei echipe românești în fața unei campioane europene en-titre, marcând în retur;
  • transferul la Tottenham din 2013 a adus clubului 9,5 milioane de euro, recordul all-time la acel moment;

Știrea inițială: Vlad Chiricheș nu vrea să plece de la FCSB

Gigi Becali a declarat azi că i-a propus lui Vlad Chiricheș ruperea contractului, însă fotbalistul nu și-ar dori acest lucru.

Odată cu transferurile lui Mihai Popescu și Daniel Bîrligea, FCSB este obligată să scoată doi jucători de pe lista de Liga 1.

Prezentat oficial   Bîrligea, la FCSB!  „Din cauza lui Șucu, m-a costat mult” + ce număr va purta Daniel Bîrligea 
Citește și
Prezentat oficial Bîrligea, la FCSB! „Din cauza lui Șucu, m-a costat mult” + ce număr va purta Daniel Bîrligea
Citește mai mult
Prezentat oficial Bîrligea, la FCSB! „Din cauza lui Șucu, m-a costat mult” + ce număr va purta Daniel Bîrligea 

Cu toate aceste, printre cei „sacrificați” nu se va număra și Vlad Chiricheș. Becali a invocat rațiuni de fair-play în această situație.

  • Vlad Chiricheș i-a adus lui Gigi Becali 9.500.000 de euro, prin transferul său Tottenham Hotspur.

„Chiricheș, ce să zic? Vrea să continue. Asta e, ce să facem?!

(n.r. - dacă-l scoate de pe lista de Liga 1) Nu-i fac asta lui Chiricheș. Am zis să ne despărțim frumos, prietenește. Dar nu cu scandal, că-l scot de pe listă. Nu fac asta”, a declarat Gigi Becali.

Chiricheș are cel mai mare salariu de la FCSB

Vlad Chiricheș are un salariu lunar de 40.000 de euro la FCSB, fiind cel mai mare salariu din lot. Adică, 480.000 de euro pe an.

Însă, evoluțiile fundașului central nu s-au ridicat nicio clipă la nivelul așteptărilor.

A bifat șase meciuri oficiale la FCSB, în această vară, însă de aproape fiecare dată a greșit flagrant. Uneori decisiv, alteori a fost salvat de către colegi.

400.000 de euro
este cota de piață a lui Vlad Chiricheș, conform transfermarkt.de

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5