Andy Murray: "Povestea carierei mele? Am perseverat"

Andy Murray: "Povestea carierei mele? Am perseverat"

Andy Murray a castigat, in premiera, turneul de la Wimbledon, dupa o finala de peste trei ore cu Novak Djokovic. "Nu imi vine sa cred ca am castigat. Am perseverat, aceasta este povestea carierei mele. Am continuat sa invat", a declarat Murray.

Andy MurrayFoto: wimbledon.com

"Sa castig turneul de la Wimbledon este punctul culminant al tenisului. Ultimele puncte ale finalei au fost cele mai dificile din viata mea. Nu imi vine sa cred ca am castigat. A fost un meci extrem de solicitant din punct de vedere fizic. Si psihic, ultimul game va ramane cel mai greu din viata mea. Am perseverat. Aceasta este povestea carierei mele. Am avut infrangeri grele, dar in fiecare an mi-am imbunatatit jocul. Am continuat sa invat si sa muncesc cat de mult am putut", a declarat Andy Murray dupa finala de la Wimbledon, conform Mediafax.

Acesta este al doilea titlu de Grand Slam din cariera lui Murray, dupa cel de la US Open, din 2012. In 2013, scotianul s-a mai impus la turneele de la Londra, Miami si Brisbane.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Scandal cu Boupendza    Rapid a fost înștiințată de FIFA că  are un litigiu , fiindcă Zamalek a prezentat un acord semnat cu atacantul gabonez
Liga 1
14:26
Scandal cu Boupendza Rapid a fost înștiințată de FIFA că are un litigiu, fiindcă Zamalek a prezentat un acord semnat cu atacantul gabonez
Citește mai mult
Scandal cu Boupendza   Rapid a fost înștiințată de FIFA că are un litigiu , fiindcă Zamalek a prezentat un acord semnat cu atacantul gabonez
Probleme pentru Dinamo   Ce prim „11”  ar putea alinia Kopic cu Farul: fără atacant + lotul e marcat de accidentări și suspendări
Liga 1
12:59
Probleme pentru Dinamo Ce prim „11” ar putea alinia Kopic cu Farul: fără atacant + lotul e marcat de accidentări și suspendări
Citește mai mult
Probleme pentru Dinamo  Ce prim „11” ar putea alinia Kopic cu Farul: fără atacant + lotul e marcat de accidentări și suspendări
Pe lista neagră    Doi jucători criticați  de patronul lui FCSB: „Parcă înota” + „Nu merge doar pe gâdilat mingea”
Liga 1
16:36
Pe lista neagră Doi jucători criticați de patronul lui FCSB: „Parcă înota” + „Nu merge doar pe gâdilat mingea”
Citește mai mult
Pe lista neagră  Doi jucători criticați de patronul lui FCSB: „Parcă înota” + „Nu merge doar pe gâdilat mingea”
Două stadioane și un patinoar   Undă verde  de la Guvern pentru noile proiecte din sportul românesc
Liga 1
15:45
Două stadioane și un patinoar Undă verde de la Guvern pentru noile proiecte din sportul românesc
Citește mai mult
Două stadioane și un patinoar  Undă verde de la Guvern pentru noile proiecte din sportul românesc
Tănase titular!   Cum va arăta FCSB la meciul cu PAOK:  deciziile  luate de patron
Liga 1
12:10
Tănase titular! Cum va arăta FCSB la meciul cu PAOK: deciziile luate de patron
Citește mai mult
Tănase titular!  Cum va arăta FCSB la meciul cu PAOK: deciziile luate de patron
Simeone îl critică pe Courtois  De la ce a pornit scandalul în Atletico - Real Madrid: „Dacă  provoci oamenii , e normal ca aceștia să fie furioși”
Campionate
10:35
Simeone îl critică pe Courtois De la ce a pornit scandalul în Atletico - Real Madrid: „Dacă provoci oamenii, e normal ca aceștia să fie furioși”
Citește mai mult
Simeone îl critică pe Courtois  De la ce a pornit scandalul în Atletico - Real Madrid: „Dacă provoci oamenii , e normal ca aceștia să fie furioși”
Șumudică s-a supărat pe Moldovan  „Am plecat  dezgustat  când am văzut declarația. Nici jucătorilor nu le-a picat bine”
Liga 1
11:15
Șumudică s-a supărat pe Moldovan „Am plecat dezgustat când am văzut declarația. Nici jucătorilor nu le-a picat bine”
Citește mai mult
Șumudică s-a supărat pe Moldovan  „Am plecat dezgustat când am văzut declarația. Nici jucătorilor nu le-a picat bine”
Ședință-fulger la CFR  Nelu Varga le-a dat un ultim avertisment: „Dacă lucrurile nu se îndreaptă, se va lăsa cu  plecări importante”
Liga 1
11:52
Ședință-fulger la CFR Nelu Varga le-a dat un ultim avertisment: „Dacă lucrurile nu se îndreaptă, se va lăsa cu plecări importante”
Citește mai mult
Ședință-fulger la CFR  Nelu Varga le-a dat un ultim avertisment: „Dacă lucrurile nu se îndreaptă, se va lăsa cu  plecări importante”