Sepsi confirmă antrenorul  Hadnagy: „Suciu nu e doar interimar,  e principal ” + Ratarea play-off-ului nu ar fi o tragedie: „E OK și locul 9”
Attila Hadnagy. Foto: Sport Pictures

Sepsi confirmă antrenorul Hadnagy: „Suciu nu e doar interimar, e principal” + Ratarea play-off-ului nu ar fi o tragedie: „E OK și locul 9”

  • Attila Hadnagy (44 de ani), director general al clubului Sepsi Sf. Gheorghe, spune că Valentin Suciu va rămâne pentru moment antrenor al echipei covăsnene.
  • Ratarea play-off-ului nu ar reprezenta o tragedie pentru Sepsi: „Nu suntem o echipă mare”.
  • Hadnagy și-ar dori să schimbe echipa din temelii, însă Sepsi va trebui să aștepte perioada de transferuri din iarnă.

Sepsi nu are parte de începutul de sezon dorit. Echipa patronată de Laszlo Dioszegi a înregistrat 6 înfrângeri în ultimele 7 etape și se află pe locul 13 în Liga 1, cu 11 puncte.

Scandal cu Boupendza    Rapid a fost înștiințată de FIFA că  are un litigiu , fiindcă Zamalek a prezentat un acord semnat cu atacantul gabonez
Citește și
Scandal cu Boupendza Rapid a fost înștiințată de FIFA că are un litigiu, fiindcă Zamalek a prezentat un acord semnat cu atacantul gabonez
Citește mai mult
Scandal cu Boupendza   Rapid a fost înștiințată de FIFA că are un litigiu , fiindcă Zamalek a prezentat un acord semnat cu atacantul gabonez

Attila Hadnagy: „Sepsi merge mai departe cu Valentin Suciu”

Valentin Suciu l-a înlocuit pe Bernd Storck în funcția de antrenor la începutul lunii septembrie. Văzut inițial ca o soluție temporară, tehnicianul va rămâne în continuare pe banca tehnică a covăsnenilor.

„Pentru moment, da, mergem mai departe cu Valentin Suciu. Vom vedea ce va fi în zilele următoare, patronul este plecat acum.

Nu e doar interimar, este antrenorul nostru principal. Trebuie să facă treabă. A avut acum șansa să arate ce poate. Mergem înainte

Este pe perioadă nedeterminată (contractul lui Suciu -n.r.). El este la club, a fost plecat puțin la Miercurea Ciuc, a revenit la academie și, chiar dacă va fi schimbat, tot va rămâne la club”, a declarat Hadnagy, potrivit gsp.ro.

După ocaziile avute, rezultatul meciului cu FCSB nu este corect. Meritam și noi un egal, dar din păcate suferim. Rezultatele acestea apasă echipa, la fel și locul din clasament. Se vede precipitare, nu suntem calmi, nu suntem bine la cap și de aici vin rezultatele negative. Attila Hadnagy, director general Sepsi

Hadnagy: „Aș schimba vreo 10 jucători, dar nu mai putem”

Oficialul a afirmat că este nemulțumit de evoluția unor jucători importanți din echipă și spune că Sepsi va face transferuri în iarnă.

„Sunt unii jucători care m-au nemulțumit total. Sunt jucători de la care avem așteptări mari și nu aduc plusul necesar. Nu vreau să dau nume, dar trebuie să știe că sunt motorul echipei. Sunt 4-5 jucători care, de la etapă la etapă, joacă tot mai slab.

Sincer, aș schimba vreo 10 jucători, dar nu mai putem. Avem în minte câteva posturi care trebuie întărite. Mai este timp până atunci, toți jucătorii trebuie să demonstreze că merită să rămână la noi. Vom vedea la iarnă”, a mai spus directorul general al clubului Sepsi.

Sepsi vrea în play-off, dar se mulțumește și cu locurile 7-8: „Maxim 9 ar fi OK”

Sepsi se află în acest moment la patru puncte în spatele echipei de pe locul 6, ultimul de play-off (CFR Cluj).

Sepsi a ajuns în play-off în 4 dintre cele 7 sezoane petrecute în Liga 1, dar Hadnagy spune că ratarea clasării în primele 6 locuri nu ar reprezenta o tragedie.

„Nu suntem o echipă mare, să fim mereu în play-off. Da, acesta a fost scopul – să prindem Top 6, dar, Doamne ferește!, dacă nu reușim, și locurile 7, 8 sau maxim 9 ar fi OK”, susține Hadnagy.

Dacă obții 2-3 victorii, ești în play-off, dar jocul nu ne dă speranțe. Nu vorbim despre play-off dacă noi nu putem câștiga un joc! Trebuie să strângem cât mai multe puncte și apoi vedem unde ajungem. Attila Hadnagy, director general Sepsi
„În curând vom fi Steaua”  Care este  statusul procesului  pentru marcă: „Nu ne batem joc”
Liga 1
07.10
„În curând vom fi Steaua” Care este statusul procesului pentru marcă: „Nu ne batem joc”
Citește mai mult
„În curând vom fi Steaua”  Care este statusul procesului pentru marcă: „Nu ne batem joc”
Dat afară din Superligă!   Clubul a anunțat rezilierea contractului, după doar 6 luni
Liga 1
07.10
Dat afară din Superligă! Clubul a anunțat rezilierea contractului, după doar 6 luni
Citește mai mult
Dat afară din Superligă!   Clubul a anunțat rezilierea contractului, după doar 6 luni
Șut are ruptură!  Mijlocașul va părăsi cantonamentul naționalei și va pleca la „vraciul”  Marijana.  Ce șanse are  să joace în Dinamo - FCSB
Liga 1
07.10
Șut are ruptură! Mijlocașul va părăsi cantonamentul naționalei și va pleca la „vraciul” Marijana. Ce șanse are să joace în Dinamo - FCSB
Citește mai mult
Șut are ruptură!  Mijlocașul va părăsi cantonamentul naționalei și va pleca la „vraciul”  Marijana. Ce șanse are să joace în Dinamo - FCSB
Păcălit de impresari, a dormit pe străzi  Fotbalistul ajuns în Liga 3 spune că  nu renunță : „Vreau să devin profesionist”
Liga 3
07.10
Păcălit de impresari, a dormit pe străzi Fotbalistul ajuns în Liga 3 spune că nu renunță: „Vreau să devin profesionist”
Citește mai mult
Păcălit de impresari, a dormit pe străzi  Fotbalistul ajuns în Liga 3 spune că nu renunță : „Vreau să devin profesionist”
Convocare surpriză  Mircea Lucescu  a anunțat cine e jucătorul chemat în locul lui Șut
Nationala
07.10
Convocare surprizăMircea Lucescu a anunțat cine e jucătorul chemat în locul lui Șut
Citește mai mult
Convocare surpriză Mircea Lucescu a anunțat cine e jucătorul chemat în locul lui Șut
„Zici că-i apicultor”😄   După Kounde, un alt star din naționala Franței  a surprins  prin ținută la reunirea „Les Bleus”
Campionate
07.10
„Zici că-i apicultor”😄 După Kounde, un alt star din naționala Franței a surprins prin ținută la reunirea „Les Bleus”
Citește mai mult
„Zici că-i apicultor”😄  După Kounde, un alt star din naționala Franței a surprins prin ținută la reunirea „Les Bleus”
Alex Dobre la Rapid    Oficial : giuleștenii l-au prezentat pe internaționalul român, care a fost dorit și de CFR
Stranieri
07.10
Alex Dobre la Rapid Oficial: giuleștenii l-au prezentat pe internaționalul român, care a fost dorit și de CFR
Citește mai mult
Alex Dobre la Rapid  Oficial : giuleștenii l-au prezentat pe internaționalul român, care a fost dorit și de CFR
Probleme la Sibiu  Acționarul principal de la Hermannstadt a decis  să se retragă : „Rezultatele vorbesc de la sine! Nu dai zile libere după ce iei 8 goluri”
Liga 1
07.10
Probleme la Sibiu Acționarul principal de la Hermannstadt a decis să se retragă: „Rezultatele vorbesc de la sine! Nu dai zile libere după ce iei 8 goluri”
Citește mai mult
Probleme la Sibiu  Acționarul principal de la Hermannstadt a decis să se retragă : „Rezultatele vorbesc de la sine! Nu dai zile libere după ce iei 8 goluri”