În așteptare Camelia Voinea: „Eu sper ca TAS să dea  rezultatul joi”  + audierile ar urma să aibă loc joi, 8 august
Camelia Voinea. Foto: Imago

În așteptareCamelia Voinea: „Eu sper ca TAS să dea rezultatul joi” + audierile ar urma să aibă loc joi, 8 august

  • Federația Română de Gimnastică și Camelia Voinea au contestat la TAS decizia controversată din finala probei la sol de la Jocurile Olimpice.
  • Camelia Voinea, mama gimnastei Sabrina Voinea, a dezvăluit recent că a primit un mail în momentul în care cobora din avion, în drum spre România.
CEL MAI FRUMOS MESAJ  Sora campionului olimpic Marian Enache  l-a așteptat la aeroport  cu un tricou special
Citește și
CEL MAI FRUMOS MESAJ Sora campionului olimpic Marian Enache l-a așteptat la aeroport cu un tricou special
Citește mai mult
CEL MAI FRUMOS MESAJ Sora campionului olimpic Marian Enache l-a așteptat la aeroport cu un tricou special

23:25 Audierile pentru cazul Sabrinei Voinea la TAS se amână

Audierile în cazul Sabrinei Voinea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) vor avea loc joi, 8 august, potrivit euronews.ro.

Inițial, se aștepta un verdict din partea Comisiei ad-hoc de la TAS miercuri, 7 august. Informația a fost confirmată și de oficiali ai Federației Române de Gimnastică. TAS a solicitat audieri suplimentare și o completare a dosarului.

Decizia ar putea fi anunțată tot joi, 8 august, deși TAS are la dispoziție toate zilele rămase până la încheierea Jocurilor Olimpice 2024 pentru a soluționa cazul, conform sursei citate anterior.

Știrea inițială

Într-o declarație, Camelia Voinea a oferit detalii despre stadiul contestației depuse la TAS, în legătură cu arbitrajul din finala de la sol, unde Sabrina Voinea a fost dezavantajată în opinia familiei.

„Eu sper ca TAS să dea rezultatul mâine. Când coboram scările avionului, a intrat un mail, că ar mai trebui ceva completat.

Oricum, până la finalizarea Jocurilor Olimpice, care e foarte aproape, va trebui să avem un rezultat final. Nu am apucat să citesc mailul”, a spus Camelia Voinea, potrivit digisport.ro.

Camelia Voinea continuă lupta pentru ce s-a întâmplat la Jocurile Olimpice

Mama sportivei a menționat că, deși au fost șocați de rezultatul inițial și de nedreptatea aparentă, sunt hotărâți să continue lupta până când se va face dreptate.

„Suntem puțin mai bine, șocate am fost alaltăieri. Sper ca finalul să fie fericit, pentru că nu ne vom lăsa. Eu nu mă voi lăsa atât timp cât știu ce dificultate a avut Sabrina la sol, cât de corect a executat și partea artistică și partea acrobatică. Faptul că au încercat să ne păcălească cu acea zecime”, a spus mama Sabrinei, la revenirea delegației României la București, conform sursei citate anterior.

De data asta, chiar nu voi renunța, merg până în pânzele albe, până se va face dreptate. Eu nu cer medalia nimănui. Pot fi la egalitate, Sabrina cu cea din America, pot fi la egalitate, dar este clar că Sabrina urcând cu această zecime are bronzul. Camelia Voinea, conform sursei citate

Camelia Voinea se bucură de susținerea României

Camelia Voinea a exprimat recunoștință pentru susținerea primită din partea românilor și a reafirmat că vor continua să lupte pentru recunoașterea performanței fiicei sale.

„Românii și România ne liniștesc și vă mulțumesc din suflet că ați fost alături de noi, toată lumea a fost alături de noi și a văzut acea nedreptate și faptul că au vrut să credem că România este mică, dar noi sportivii și românii suntem puternici și nu vom lăsa asta așa”, a concluzionat mama gimnastei.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5