„Faceți-ne mândri din nou” Peste 25.000 de fani au venit în Ghencea, la FCSB - Sparta

  • FCSB - Sparta Praga. După atmosfera electrizantă din tur, răspunsul campioanei României a fost pe măsură: stadion plin, presiune continuă 
  • Au fost suporteri care n-au mai găsit scaune libere, așa că au stat pe treptele stadionului sau în picioare
Vis spulberat  FCSB pierde cu Sparta Praga și este  eliminată  din Liga Campionilor
Citește și
Vis spulberat FCSB pierde cu Sparta Praga și este eliminată din Liga Campionilor
Citește mai mult
Vis spulberat FCSB pierde cu Sparta Praga și este eliminată din Liga Campionilor

Bulevardul Ghencea s-a transformat iar într-un furnicar când mai erau ceva mai bine de 3 ore până la start. S-a aglomerat ca pe timpuri, iar stadionul “Steaua” a fost pasibil, din nou, de un record.

Plin “ochi” și probabil că dacă ar mai fi avut 20.000 de locuri în plus, s-ar fi umplut și acelea.

FCSB vine, mai ales când fanii simt miros de performanță, de seri de neuitat. Finalele din play-off pentru campionat, derby-urile și meciurile europene adună, de fiecare dată, zeci de mii de fani ai roș-albaștrilor. 

Infern la FCSB - Sparta Praga!

Visul Ligii Campionilor a transformat meciul cu Sparta Praga într-un afiș excelent. Atmosfera de la Praga fusese sufocantă pentru campioana României.

Pentru retur s-a promis infernul în Ghencea. O promisiune respectată cu vârf și îndesat. Decibelii au urcat mult peste limite normale.

Galeria venită de la Praga nu a mai contat. Cei 300 de fani îmbrăcați în vișiniul ce-a adus roș-albaștrilor aminte și de rivala din Giulești, au fost puși pe “silent”.

La tribuna a 2-a au fost mulți suporteri care n-au mai prins loc pe scaun și au stat direct pe treptele dintre sectoare sau chiar în picioare.

Cerința peluzei 

FCSB - Sparta Praga
FCSB - Sparta Praga

Galerie foto (23 imagini)

Stadion Ghencea Stadion Ghencea Stadion Ghencea Stadion Ghencea Stadion Ghencea
+23 Fotografii
labels.photo-gallery

“Make us proud again” a fost îndemnul venit dinspre peluza ce s-a colorat în roșu și albastru în primele minute din startul jocului. Mesaj ce-a fost flancat de “plăcuțe” roș-albastre.

O mândrie ce-ar însemna penultimul pas spre grupele Ligii Campionilor, ce par o “Fată Morgana” pentru cluburile românești și nivelul financiar de acolo. Între cei mai buni și bogați din Europa.

Dar și o calificare sigură în grupele Europa League. O altă competiție ce-ar aduce un “cec” frumușel în conturile clubului. 

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”