„Mi-a plăcut” Antrenorul de la Sparta, despre  arbitrajul  compatriotului Morten Krogh: „N-a căzut în plasa «șmecheriilor» jucătorilor”

„Mi-a plăcut”Antrenorul de la Sparta, despre arbitrajul compatriotului Morten Krogh: „N-a căzut în plasa «șmecheriilor» jucătorilor”

  • După FCSB - Sparta Praga, 2-3, Lars Friis, antrenorul cehilor, a comentat maniera de arbitraj a compatriotului său, arbitrul danez Morten Krogh: „A lăsat jocul liber, mi-a păcut”, a spus el.
  • Elias Charalambous și Mihai Lixandru s-au plâns de „central”, după ce FCSB a ratat calificarea în play-off-ul Champions League.
  • Mai mult, comentatorii partidei, Mihai Mironică și Mihai Crăciun, au spus pe toată durata partidei că brigada daneză și-ar fi favorizat conaționalii.

FCSB a fost eliminată de Sparta Praga din Liga Campionilor și „coboară” în Europa League, unde o va întâlni pe LASK Linz (Austria), în play-off.

„Foarte prost”  Antrenorul de la Sparta s-a plâns de gazon: „N-a fost un teren de  Liga Campionilor ”
Citește și
„Foarte prost” Antrenorul de la Sparta s-a plâns de gazon: „N-a fost un teren de Liga Campionilor
Citește mai mult
„Foarte prost” Antrenorul de la Sparta s-a plâns de gazon: „N-a fost un teren de Liga Campionilor ”

Lars Friis a fost informat, la conferința de presă, că românii sunt furioși din cauza arbitrajului. Antrenorul cehilor a apreciat prestația „centralului” danez:

„A fost bine că arbitrul n-a căzut în plasa «șmecheriilor» jucătorilor ambelor echipe. A lăsat jocul liber, mi-a plăcut”, s-a rezumat să spună tehnicianul de la Sparta Praga.

FCSB acuză arbitrajul lui Morten Krogh prin vocile lui Elias Charalambous și Mihai Lixandru

Elias Charalambous a fost total nemulțumit de prestația arbitrului danez.

„Cred că arbitrul ar fi putut judeca diferit multe momente ale jocului. 

Momentul în care Olaru… nu știu dacă a fost înăuntru sau afară, dar a fost cu siguranță fault sau penalty!

Și el ne-a dat cartonașe galbene. Nu știu dacă l-a ajutat VAR sau nu.

Sunt sigur că ar fi trebuit să dea minimum opt-nouă minute de prelungiri, a dat 5 minute și s-au jucat 4:50. Fac diferența zece secunde? Nu, dar dacă spui 5 minute lasă 5 minute, nu 4:50.

Știți că eu nu sunt genul care să caute scuze cu arbitrajul. Dar cred că ar fi putut face mai mult, pentru că un asemenea meci e hotărât de detalii.

Nu doar eu am văzut că arbitrul putea fi mai bun, ci și voi, ziariștii”.

Lixandru a dat vina pe arbitraj, Edjouma, nu

Mihai Lixandru a fost deranjat de mai multe decizii ale arbitrului danez Morten Krogh:

„Nu vreau să comentez maniera de arbitraj. S-au dat puține minute de prelungire, întrerupeau foarte des jocul.

Nu zic că noi n-am fi tras de timp, dar tu ca arbitru trebuie să vezi treaba asta. Ne-a arătat ceasul mereu și după la final 5 minute de prelungire din care s-au jucat 2, dar asta este”.

Edjouma a refuzat să dea vina pe arbitraj pentru înfrângere: „Nu putem vorbi despre arbitru. În astfel de meciuri trebuie să joci cu corpul, cu mâinile, cu tot, să te lupți pentru mingi”.

  • FCSB își continuă aventura în Europa League, unde va da în play-off peste LASK Linz (Austria): meciul tur va fi în deplasare, pe 22 august, iar returul acasă, pe 29 august.
  • Dacă pierde cu LASK Linz, FCSB merge automat în grupele Conference League.
  • De cealaltă parte, Sparta Praga se va duela pentru calificarea în Champions League cu Malmo, formație care a eliminat-o pe PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”