„Foarte prost”  Antrenorul de la Sparta s-a plâns de gazon: „N-a fost un teren de  Liga Campionilor ” +23 foto
Lars Friis. Foto: GOLAZO.ro

„Foarte prost” Antrenorul de la Sparta s-a plâns de gazon: „N-a fost un teren de Liga Campionilor

  • FCSB - Sparta Praga 2-3. Lars Friis, antrenorul campioanei Cehiei, s-a plâns de calitatea gazonului la meciul disputat pe Stadionul Steaua din Ghencea.

Tehnicianul danez a afirmat și că nu s-a gândit niciun moment că meciul va ajunge în prelungiri, chiar dacă FCSB a înscris două goluri în repriza secundă.

Atac la arbitru  Elias Charalambous a criticat dur  arbitrajul  danezului Krogh
Citește și
Atac la arbitru Elias Charalambous a criticat dur arbitrajul danezului Krogh
Citește mai mult
Atac la arbitru Elias Charalambous a criticat dur arbitrajul danezului Krogh

„Trebuie să fiu sincer, nu m-am gândit că vor fi prelungiri. Mi-au trecut multe prin cap, dar cel mai important e să rămâi calm în astfel de situații, cum a fost în repriza secundă.

Ieri mi se tot spunea [la conferință] că meciul e decis, eu am zis hai să vedem, suntem aici să scriem istorie. Sunt mândru, extrem de mândru, de toți jucătorii mei. Sparta a suferit ani de zile, nu suntem încă în grupe, dar vom da totul.

A fost greu, prima parte a fost conform planului, dar în a doua parte am coborât prea mult. Însă în special stoperii noștri s-au descurcat excelent.

Vremea nu ne-a ajutat deloc, nu e o scuză, dar e un motiv, jucătorilor le-a fost greu. Terenul a fost foarte prost, n-a fost un meci frumos pentru niciuna dintre echipe. N-a fost un teren de Liga Campionilor”, a spus Friis la conferința de presă.

Stadion Ghencea
Stadion Ghencea

Galerie foto (23 imagini)

Stadion Ghencea Stadion Ghencea Stadion Ghencea Stadion Ghencea Stadion Ghencea
+23 Fotografii
labels.photo-gallery
A fost bine că arbitrul n-a căzut în plasa «șmecheriilor» jucătorilor ambelor echipe. A lăsat jocul liber, mi-a plăcut Lars Friis, antrenor Sparta
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”