Ianis Hagi, nici la Rangers B! Internaționalul român nu mai are loc  nici la echipa a doua  a clubului! +10 foto
Ianis Hagi/Foto:X @Rangers B&Academy

Ianis Hagi, nici la Rangers B!Internaționalul român nu mai are loc nici la echipa a doua a clubului!

  • Ianis Hagi (25 de ani) nu mai are loc nici la a doua echipă a celor de la Rangers.
Hagi reface cuplul cu Rotariu  „Regele”  a decis să-l angajeze la Farul  pe fostul său coleg de la Steaua și națională. Ce va face Roti
Citește și
Hagi reface cuplul cu Rotariu „Regele” a decis să-l angajeze la Farul pe fostul său coleg de la Steaua și națională. Ce va face Roti
Citește mai mult
Hagi reface cuplul cu Rotariu „Regele” a decis să-l angajeze la Farul pe fostul său coleg de la Steaua și națională. Ce va face Roti

Deși a fost trimis la Rangers B și nu a evoluat în niciun meci oficial în acest sezon, Hagi jr a fost convocat de Mircea Lucescu la națională.

Fotbalistul a fost decisiv în succesul cu Lituania, 3-1, atunci când a obținut un penalty în minutul 84, la scorul de 1-1.

România - Lituania: penalty obținut de Ianis Hagi. Foto: captură Prima TV
România - Lituania: penalty obținut de Ianis Hagi. Foto: captură Prima TV

Galerie foto (10 imagini)

România - Lituania: penalty obținut de Ianis Hagi. Foto: captură Prima TV România - Lituania: penalty obținut de Ianis Hagi. Foto: captură Prima TV România - Lituania: penalty obținut de Ianis Hagi. Foto: captură Prima TV România - Lituania: penalty obținut de Ianis Hagi. Foto: captură Prima TV România - Lituania: penalty obținut de Ianis Hagi. Foto: captură Prima TV
+10 Fotografii
labels.photo-gallery

Ianis Hagi, out și de la Rangers B

La ultimul amical jucat pentru echipa secundă a celor de la Rangers, Ianis a impresionat reușind un hat-trick.

După meci, mai mulți suporteri ai echipei din Scoția s-au întrebat de ce internaționalul român nu face parte din lotul primei echipe.

Deși și-a exprimat de multe ori dorința de a rămâne la Rangers, acest lucru nu l-a făcut pe antrenorul Philippe Clement să-l reprimească pe Ianis Hagi la prima echipă.

Mai mult, internaționalul român pare că nu mai are loc nici la echipa secundă a vicecampioanei Scoției.

Rangers B s-a impus fără emoții în fața celor de la Fraserburgh, scor 5-0 într-un meci în care Ianis Hagi nu a fost nici măcar pe bancă.

Philipe Clement, despre Ianis Hagi: „Situația nu s-a schimbat”

Ianis Hagi a acceptat să renunțe la clauza care i-ar fi adus 24.000 de euro în plus pe lună dacă ar fi bifat încă un meci în tricoul lui Rangers.

Totuși, decizia de a renunța la clauză și evoluția bună de la națională nu i-au îmbunătățit situația. Philippe Clement, antrenorul lui Rangers, a repetat că nu se va baza nici de acum încolo pe român.

„Am mai spus-o în trecut, situația nu s-a schimbat. Nu e doar decizia mea. Vom vedea ce ne rezervă viitorul. Situația nu s-a schimbat în momentul de față și nu are sens să continuăm pe acest subiect”, a declarat Clement.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”