Mihai Rotaru a închis robinetul   Prima măsură  luată la Universitatea Craiova, după rezultatele slabe din ultimele etape
Mihai Rotaru a luat măsuri drastice. Foto:sportpictures.eu

Mihai Rotaru a închis robinetul Prima măsură luată la Universitatea Craiova, după rezultatele slabe din ultimele etape

  • Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a luat o măsură drastică, după ultimele rezultate înregistrate de echipa sa.

Echipa antrenată de Constantin Gâlcă a pierdut în ultima etapă, pe terenul celor de la Poli Iași, scor 0-2, și a ajuns la trei meciuri fără victorie în Liga 1, deși a avut un început foarte bun de campionat.

Universitatea Craiova se întărește   Oltenii au anunțat  transferul  lui Iago Lopez
Citește și
Universitatea Craiova se întărește Oltenii au anunțat transferul lui Iago Lopez
Citește mai mult
Universitatea Craiova se întărește  Oltenii au anunțat transferul lui Iago Lopez

Mihai Rotaru a blocat salariile la Universitatea Craiova

Deși a reușit să-l convingă pe Alexandru Mitriță să rămână în Bănie și să-l transfere și pe Alexandru Cicâldău, finanțatorul Mihai Rotaru a luat o decizie drastică și a blocat salariile jucătorilor și ale întregului staff, potrivit prosport.ro.

Jucătorii Universității Craiova ar fi fost și ei surprinși de decizia finanțatorului, ținând cont că oltenii nu au avut niciodată probleme cu banii.

Sursa menționată mai precizează că dacă în următoarele două etape nu se vor obține minimum patru puncte, iar efortul nu se va ridica la nivelul așteptărilor, situația salariilor va rămâne la fel.

Pentru Universitatea Craiova urmează un nou meci dificil, pe terenul celor de la U Cluj, duminică 22 septembrie, cu începere de la ora 21:30, urmând ca apoi să întâlnească Unirea Slobozia, pe teren propriu.

Partida va putea fi urmărită în format Livetext pe GOLAZO.ro și în direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Am vrut să întoarcem rezultatul, dar nu a fost să fie. În prima repriză, am încercat să jucăm prea spectaculos, să jucăm între linii, unde nu era spațiu. Trebuia să jucăm simplu: mingea la margine, să venim cu centrări și de acolo putea ieși golul. În ultimele minute, nu a mai contat, căci nici nu puteai să joci. Încercau să dea o pasă, dar nu o ridicau nici de la sol. Erau importante aceste trei puncte; noi trebuia să câștigăm aici. Constantin Gâlcă, după meciul cu Poli Iași
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”