„E potrivit pentru noi” Marcator în victoria cu Poli Iași, Rareș Pop spune ce a  schimbat  Șumudică la Rapid: „Ne-a motivat”
Rareș Pop. Foto: GOLAZO.ro

„E potrivit pentru noi”Marcator în victoria cu Poli Iași, Rareș Pop spune ce a schimbat Șumudică la Rapid: „Ne-a motivat”

  • Rareș Pop (19 ani) a înscris un gol în victoria obținută de Rapid pe terenul lui Poli Iași, scor 2-1, în etapa a șaptea din Liga 1.
  • Mijlocașul a explicat ce s-a schimbat la gruparea giuleșteană după venirea antrenorului Marius Șumudică (53 de ani).

Una dintre cele mai surprinzătoare decizii luate de Șumudică pentru meciul cu Poli Iași a fost titularizarea lui Rareș Pop în flancul drept al atacului.

N-a vorbit cu Șucu Șumudică explică de ce nu-și ia  telefonul  cu el la meciuri: „De când am venit la Rapid mi s-a blocat WhatsApp-ul”
Citește și
N-a vorbit cu ȘucuȘumudică explică de ce nu-și ia telefonul cu el la meciuri: „De când am venit la Rapid mi s-a blocat WhatsApp-ul”
Citește mai mult
N-a vorbit cu Șucu Șumudică explică de ce nu-și ia telefonul cu el la meciuri: „De când am venit la Rapid mi s-a blocat WhatsApp-ul”

Rareș Pop despre Marius Șumudică: „E potrivit pentru noi”

Folosit în primul „11” pentru prima dată în acest sezon, tânărul fotbalist i-a mulțumit cu vârf și îndesat antrenorului: a marcat golul de 2-0 al echipei sale, în minutul 53.

Pop a vorbit despre relația apropiată pe care o are Șumudică cu jucătorii săi.

„Sperăm să fie o descătușare de acum încolo. Băieții sunt fericiți, toată lumea e fericită, și antrenorul nostru la fel, sperăm să vină și mai departe rezultatele așteptate de suporteri, să facem un meci bun și la Craiova. 

Cred că a reușit să implementeze o mentalitate diferită, ne-a motivat. Poate și o oarecare luciditate în fața porții, care și astăzi s-a văzut puțin că ne-a lipsit. Ne-a îmbărbătat, ne-a strâns în brațe și ne-a zis să continuăm tot așa.

Dar nu putem diminua nici meritul fostului antrenor (Neil Lennon - n.r.), care are o vastă carieră în spate. Poate că domnul Șumudică e potrivit pentru noi”, a afirmat Pop.

700.000 €
a plătit Rapid pentru Rareș Pop celor de la UTA Arad, în ianuarie 2024.

Sub comanda lui Neil Lennon, Rareș Pop nu a fost niciodată titular. A bifat minute în doar două partide, iar în alte patru jocuri a fost ignorat.

Rareș Pop, sub comanda lui Neil Lennon:

  • Et. 1: UTA - Rapid 1-1 » nu a fost în lot
  • Et. 2: Rapid - CFR Cluj 2-2 » a rămas pe bancă
  • Et. 3: Petrolul - Rapid 1-0 » a rămas pe bancă
  • Et. 4: Rapid - Sepsi 2-2 » rezervă, a bifat doar 28 de minute
  • Et. 5: Buzău - Rapid 1-1 » doar pe bancă
  • Et. 6: Rapid - Dinamo 1-1 » rezervă, a bifat 45 de minute
L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Nationala
17.09
„Joacă pe două posturi” Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Citește mai mult
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Descindere în forță   Poliția a arestat un ultras chiar la  pauza meciului !
Campionate
17.09
Descindere în forță Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului!
Citește mai mult
Descindere în forță  Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului !