Ce-a vrut să spună Halep? Mesajul Simonei, după ce Janik Sinner  a scăpat de suspendare , deși a picat două teste doping
Simona Halep/ Foto: Imago

Ce-a vrut să spună Halep?Mesajul Simonei, după ce Janik Sinner a scăpat de suspendare, deși a picat două teste doping

  • Simona Halep (32 de ani, #1130 WTA) a postat un mesaj pe Instagram, în ziua în care Jannik Sinner (23 de ani, #1 ATP) a scăpat de suspendare după ce a picat două teste doping cu steroizi.
  • Italianul a fost depistat pozitiv cu o substanță interzisă - Clostebol, la începutul acestui an.

Chiar dacă a picat cele două teste doping din cauza steroizilor, situația nu a fost făcută publică deoarece acesta ar fi contestat cu succes suspendările provizorii dictate, invocând o contaminare.

Simona Halep, mesaj în ziua în care a apărut informația despre Sinner

Revenită în circuitul WTA după decizia TAS, din februarie, sportiva din România a publicat un citat celebru din Nicolae Iorga, prin care pare că își exprimă încă o dată frustrarea legată de suspendarea ei pentru dopaj, care i-a afectat grav cariera.

„Cine ți-a făcut o nedreptate nu rămâne cu o datorie față de tine, ci cu o pierdere față de el însuși”, este citatul din Nicolae Iorga, postat de Simona Halep.

Mesaj Simona Halep captură Instagram Mesaj Simona Halep captură Instagram
Mesaj Simona Halep captură Instagram

Fosta campioană de la Roland Garros și Wimbledon a repostat mesajul, la câteva ore după ce ștersese postarea.

Motiv incredibil invocat de Sinner, după ce a fost depistat pozitiv cu steroizi

Sinner a explicat cum s-a ajuns în această situație, iar detaliile i-au convins pe cei de la antidoping.

„În urma unei investigații amănunțite și extinse, ITIA și Jannik au descoperit că această contaminare accidentală cu Clostebol a apărut în urma unui tratament aplicat de fizioterapeutul său”.

Antrenorul său de fitness a achiziționat un produs, ușor disponibil la liber în orice farmacie din Italia, pe care i l-a dat fizioterapeului lui Jannik pentru a-și îngriji o tăietură la unul dintre degete. Jannik nu știa nimic despre asta, iar fizioterapeultul nu știa că folosește un produs care conținea Clostebol.

Fizioterapeutul l-a tratat pe Jannik fără mănuși și, împreună cu diverse leziuni de pe corpul lui Jannik, a provocat contaminarea accidentala”, mai scrie publicația engleză.

Sinner a scris pe Instagram că va încerca să treacă peste această perioadă dificilă, avocatul său afirmând că nu există „nicio îndoială” că Jannik este nevinovat.

L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Nationala
17.09
„Joacă pe două posturi” Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Citește mai mult
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Descindere în forță   Poliția a arestat un ultras chiar la  pauza meciului !
Campionate
17.09
Descindere în forță Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului!
Citește mai mult
Descindere în forță  Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului !