Colegi?   Sorescu și Pitu , doriți de aceeași echipă
Alexi Pitu și Deian Sorescu / Foto: Sport Pictures

Colegi? Sorescu și Pitu, doriți de aceeași echipă

  • Fotbaliștii români Deian Sorescu (26 de ani) și Alexi Pitu (22 de ani) ar putea deveni colegi în această vară, deoarece sunt pe lista aceleiași echipe.
  • Cei doi nu mai sunt doriți la cluburile de care aparțin, Rakow, respectiv Bordeaux, și se află în căutarea unor noi provocări.

Internaționalul român Deian Sorescu s-a întors la clubul de care aparține, Rakow Czestochowa, după împrumutul la Gaziantep, însă are șanse foarte mici să rămână.

Polonezii nu-l includ în planurile lor și sunt gata să scape de fostul jucător al celor de la Poli Timișoara, Dinamo și FCSB.

Sorescu, dorit înapoi la Gaziantep

Deian Sorescu are toate șansele de a se întoarce la Gaziantep, acolo unde a lăsat o impresie foarte bună sezonul trecut.

Nu știe exact forma mutării, împrumut sau transfer definitiv, însă fotbalistul a intrat în ultimul an de contract cu Rakow, iar Gaziantep vrea să profite.

„Selcuk Inan, tehnicianul celor de la Gaziantep, și-l dorește foarte mult pe Sorescu.

Cele două cluburi, Rakow și Gaziantep, au ajuns la un acord”, anunță presa din Turcia.

  • Rakow a achitat 800.000 de euro celor de la Dinamo în schimbul lui Deian Sorescu, în ianuarie 2022.
  • Cota actuală de piață a lui Deian Sorescu, conform transfermarkt.de, este de 1.000.000 de euro.

Alexi Pitu, dorit și el la Gaziantep

Și fostul internațional de tineret Alexi Pitu ar putea ajunge la Gaziantep în următoarea perioadă.

Formația sa, Bordeaux, a fost retrogradată în liga a treia a Franței din cauza problemelor financiare, iar clubul va trebuie să-și cedeze cei mai importanți jucători.

Cel mai probabil, mulți dintre aceștia vor pleca sub formă de împrumut, cum va fi cazul și lui Alexi Pitu.

  • Sunt șanse mari ca Bordeaux să revină în Ligue 2 în sezonul următor, reformat după colapsul financiar prin care trece.

„Continuă zvonurile transferurilor la Gaziantep, echipă care a anunțat oficial doar doi jucători de la începutul perioadei de mercato.

Echipa se pregătește de transferul unui important tânăr jucător, acesta fiind aprobat de antrenorul Selcuk Inan. 

Gaziantep se interesează de serviciile lui Alexi Pitu, de la Bordeaux, extremă stânga în vârstă de 22 ani. Echipa franceză vrea să se despartă de jucător, iar Gaziantep și-ar dori să îl împrumute”, mai anunță presa din Turcia.

  • Alexi Pitu mai are contract cu Bordeaux până în vara lui 2027.
  • Cota de piață a lui Alexi Pitu, conform transfermarkt.de, este de 800.000 de euro.

Dacă vor ajunge la Gaziantep, Deian Sorescu și Alexi Pitu ar deveni colegi cu un alt fotbalist român: Alexandru Maxim.

  • În această vară, de la Gaziantep au plecat Denis Drăguș (la Trabzonspor) și Florin Niță (momentan fără echipă).
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5