Mesaj Categoric  Bergwijn a răbufnit la adresa lui  Koeman , după ce nu a mai fost convocat la naționala Olandei: „Cum să faci așa ceva?!”
Steven Bergwijn/Foto:Imago

Mesaj Categoric Bergwijn a răbufnit la adresa lui Koeman, după ce nu a mai fost convocat la naționala Olandei: „Cum să faci așa ceva?!”

  • Steven Bergwijn (26 de ani) a reacționat la scurt timp după ce Ronald Koeman (61 de ani) a anunțat că nu-l va mai convoca la naționala Olandei ca urmare a transferului la Al-Ittihad.

Ajax a încasat 25 de milioane de euro pentru Bergwijn, însă mutarea nu a fost pe placul lui Koeman.

Koeman I-a închis ușa Bergwijn s-a transferat în Arabia Saudită și  nu va mai fi convocat  la naționala Olandei: „Are 26 de ani”
Citește și
Koeman I-a închis ușaBergwijn s-a transferat în Arabia Saudită și nu va mai fi convocat la naționala Olandei: „Are 26 de ani”
Citește mai mult
Koeman I-a închis ușa Bergwijn s-a transferat în Arabia Saudită și nu va mai fi convocat la naționala Olandei: „Are 26 de ani”

Steven Bergwijn a răbufnit la adresa lui Ronald Koeman

Jucătorul în vârstă de 26 de ani a transmis că nu își mai dorește să evolueze pentru „Portocala mecanică” în timpul mandatului lui Ronald Koeman.

„Întotdeauna am considerat că este o onoare să joc pentru Oranje, dar nu vreau să mai joc niciodată pentru acest antrenor.

Nu o să joc pentru cineva care mă portretizează în media așa cum a făcut el. Putea să mă sune, să-mi audă povestea. Cum să faci așa ceva?”, a spus Bergwijn, conform De Telegraaf.

Steven Bergwijn nu va mai fi convocat de Koeman la naționala Olandei, după ce s-a transferat în Arabia Saudită

Fostul antrenor al Barcelonei a comparat situația lui Bergwijn cu cea a lui Georginio Wijnaldum, care a plecat în condiții diferite în Arabia Saudită.

„Georginio Wijnaldum a mers în acea direcție pentru că a avut o problemă la Paris Saint-Germain. Putea să facă asta doar până în ianuarie.

Bergwijn merge acolo la vârsta de 26 de ani, ambiția sportivă nu prevalează. Nu toată lumea gândește, din fericire, la fel. 

Cred că, atunci când ai 26 de ani, principala ambiție ar trebui să fie sportivă, nu financiară, dar acestea sunt alegerile pe care le fac jucătorii”, a declarat Koeman, citat de goal.com.

Koeman, despre Bergwijn: „Putea rămâne la Ajax, cred că se plătește bine”

Koeman crede că extrema ar fi trebuit să se transfere la o echipă din Europa sau să continue la Ajax.

„Ar fi putut rămâne la Ajax, nu-i așa? Și cred că se plătește bine și la Ajax. Dar da, este alegerea lui. Eu nu am fost în situația asta. Aș putea merge la Barcelona. Cred că dacă Bergwijn ar fi putut merge la Barcelona, nici el nu ar fi mers în Arabia Saudită.

Ușa naționalei este practic închisă pentru el. Nu m-a contactat în legătură cu asta. Cred că știe ce părere am eu”, a spus selecționerul Olandei.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”