Semnează cu Rapid?  Adi Rus a dat  răspunsul  pentru GOLAZO.ro
Adi Rus a avut 2 apariții în tricoul României la EURO, 19 minute cu Ucraina și Slovacia

Semnează cu Rapid? Adi Rus a dat răspunsul pentru GOLAZO.ro

  • Adi Rus (28 de ani) se întoarce la Pisa după sezonul la Pafos, însă nu exclude o plecare de la formația din Serie B
  • Internaționalul român nu se gândește la revenirea în țară, deși Dan Șucu și-a manifestat dorința de a-l vedea în tricoul Rapidului.

Încă în vacanță după întoarcerea de la EURO, unde a fost alături de naționala României, Adrian Rus (28) își calculează pașii următori pe care îi vrea în carieră.

Stoperul care anul trecut a evoluat la Pafos, în Cipru, alături de care a câștigat Cupa, s-a aflat în vară și pe lista Rapidului.

Internaționalul român nu se grăbește, încă e sub contract cu Pisa, și așteaptă mai multe oferte până la a lua o decizie în privința viitorului său.

Într-o reacție exclusivă pentru GOLAZO.ro, fostul jucător al lui Sepsi a dat detalii despre ce urmează pentru el:

Nu vreau să mă întorc deocamdată în țară. Aș mai vrea să stau în străinătate. Sunt în vacanță acum, mă voi întoarce la Pisa momentan, ei și-ar dori să rămân acolo, dar ezit. Voi vedea! Depinde și de ce oferte vor mai veni”, a explicat Rus.

Șucu a recunoscut interesul pentru Adi Rus

La revenirea în țară, după meciul cu Slovacia ce a adus calificarea în optimile de finală, Dan Șucu, patronul Rapidului, a recunoscut interesul pentru Adrian Rus, dar și pentru Florin Niță:

„Niță a fost omul meciului. Ce mult mi-ar plăcea să vină la Rapid! La fel și Adrian Rus, precum și oricare dintre jucătorii echipei naționale”, a declarat Dan Șucu atunci.

22 de meciuri
are Adi Rus în echipa națională a României, reușind un gol

Totuși, șansele ca Rapidul să-și asigure semnătura celor doi sunt extrem de reduse în prezent.

Sezon bun la Pafos

În sezonul trecut, Adrian Rus a fost împrumutat de italieni la Pafos, unde românul a fost titular incontestabil, 29 de meciuri pentru clubul la care evoluează și Vlad Dragomir.

A marcat de două ori și a reușit să câștige Cupa Ciprului, singurul trofeu din istoria clubului. A terminat anul pe locul 5 și s-a calificat în Europa League.

700.000 de euro
e cota pe transfermarkt a stoperului de 28 de ani
LIPĂ VA FI ÎN ȘEFIA PSD  Congresul Partidului Social Democrat de sâmbătă o va propune pe fosta mare sportivă în funcția de  vicepreședinte
Diverse
14:22
LIPĂ VA FI ÎN ȘEFIA PSD Congresul Partidului Social Democrat de sâmbătă o va propune pe fosta mare sportivă în funcția de vicepreședinte
Citește mai mult
LIPĂ VA FI ÎN ȘEFIA PSD Congresul Partidului Social Democrat de sâmbătă o va propune pe fosta mare sportivă în funcția de vicepreședinte
„Când văd răul făcut lui Halep…”  Un important medic toxicolog, care a făcut parte din echipa de apărare a Simonei,  acuză ITIA
Tenis
14:26
„Când văd răul făcut lui Halep…” Un important medic toxicolog, care a făcut parte din echipa de apărare a Simonei, acuză ITIA
Citește mai mult
„Când văd răul făcut lui Halep…”  Un important medic toxicolog, care a făcut parte din echipa de apărare a Simonei,  acuză ITIA
„Sunt pisici, nu câini”  Dinamoviștii au reacționat la ironiile jucătorului Craiovei: „ Nu știu cine e  tipul ăsta”
Liga 1
12:33
„Sunt pisici, nu câini” Dinamoviștii au reacționat la ironiile jucătorului Craiovei: „Nu știu cine e tipul ăsta”
Citește mai mult
„Sunt pisici, nu câini”  Dinamoviștii au reacționat la ironiile jucătorului Craiovei: „ Nu știu cine e tipul ăsta”
„Scump, sper să merite!”  Poza postată de Rapid în ziua  debutului  lui Șumudică a creat controverse: „Practic a călcat pe cadavre”
Liga 1
12:10
„Scump, sper să merite!” Poza postată de Rapid în ziua debutului lui Șumudică a creat controverse: „Practic a călcat pe cadavre”
Citește mai mult
„Scump, sper să merite!”  Poza postată de Rapid în ziua debutului lui Șumudică a creat controverse: „Practic a călcat pe cadavre”