OFICIAL   Albion Rrahmani  a fost prezentat la Sparta Praga lângă un nume mare din fotbal
Albion Rrahmani, oficial la Sparta Praga / Foto: Facebook@ Sparta Praha

OFICIAL Albion Rrahmani a fost prezentat la Sparta Praga lângă un nume mare din fotbal

  • Albion Rrahmani (23 de ani) a fost prezentat oficial în tricoul celor de la Sparta Praga lângă Tomas Rosicky, legenda cehilor, actualul director sportiv al echipei.
  • Campioana Cehiei a plătit 5.000.000 de euro pentru golgheterul celor de la Rapid.
  • De asemenea, giuleștenii au păstrat și un procent dintr-o vânzare viitoare a kosovarului.

Inițial, cehii au distribuit pe contul oficial al clubului un clip video prin care s-a realizat trecerea dinspre România, cea care deține culorile roșu, galben și albastru pe drapel, către Sparta Praga, formație care are fix aceleași culori tradiționale, dispuse însă pe orizontală.

Apoi, imaginea este mutată spre Albion Rrahmani, cel care purta pentru prima dată tricoul celor de la Sparta Praga, cu mesajul: „Vine acasă!”.

Albion Rrahmani a fost prezentat la Sparta Praga

La scurt timp, a venit și anunțul oficial al transferului lui Albion Rrahmani, în care i s-a realizat o scurtă prezentare atacantului.

„A câștigat două titluri cu Ballkani și a devenit cel mai bun marcator al campionatului din Kosovo. În prima ligă din România a jucat în 28 de meciuri pentru Rapid București, înscriind 18 goluri și oferind 6 pase decisive.

A adunat cinci selecţii la echipa națională a statului Kosovo în sezonul trecut. Acum, Albion Rrahmani devine noul nostru jucător.

A marcat 17 goluri pentru Rapid în ultimul sezon, la care s-au adăugat cinci pase decisive. Albion a avut mai multe oferte în perioada de mercato, dar a acceptat să îmbrace tricoul roşu. Bun venit, Albion! Mult succes alături de noi”, au anunțat cehii printr-un comunicat de presă.

A semnat în prezența lui Rosicky

Fotbalistul și-a pus semnătura pe noul contract în prezența legendarului fotbalist ceh, Tomas Rosicky, actualul director sportiv al celor de la Sparta Praga.

  • Albion Rrahmani ar urma să primească 800.000 de euro pe an la Sparta Praga, dar suma poate crește din bonusuri, anunță digisport.ro.

Albion are un potențial mare de dezvoltare la această vârstă. El corespunde tipologiei pe care n-o imaginăm pentru un atacant în stilul nostru de joc.

Poate fi productiv, așa cum arată statisticile sale din ultimele două sezoane. În același timp, știe să creeze ocazii pentru coechipieri. Este util atât pe atacul pozițional, cât și în situațiile de contraatac. Cred că se va îmbunătăți și mai mult în stilul nostru de joc”, a declarat Tomas Rosicky, pentru site-ul oficial al clubului.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5