Antoine Griezmann: "Sunt extrem de bucuros să joc alături de Messi"

Antoine Griezmann: "Sunt extrem de bucuros să joc alături de Messi"

Atacantul francez Antoine Griezmann, transferat vineri la FC Barcelona de la Atletico Madrid, spune că trăieşte o "bucurie incredibilă" pentru faptul că va putea juca alături de starul argentinian Lionel Messi, scrie AFP, citată de Agerpres.

Griezmann, in tricoul BarceloneiFoto: fcbarcelona.com

"Sunt foarte fericit (...), deja vreau să lucrez cu restul lotului, să-mi cunosc noii colegi de echipă", a afirmat Griezmann.

Transferul atacantului la Barca după achitarea clauzei sale de eliberare de 120 de milioane de euro a declanşat un război deschis între cele două cluburi, Atletico estimând această sumă ca fiind "insuficientă".

Clubul madrilen a anunţat că va sesiza FIFA pentru a contesta suma clauzei de eliberare pentru atacantul francez Antoine Griezmann. Intenţia clubului este să obţină o sancţiune pentru FC Barcelona, dar şi pentru fotbalist.

''Atletico Madrid consideră că suma plătită de FC Barcelona nu este suficientă pentru a activa clauza de reziliere, deoarece este evident că acordul dintre jucător şi FC Barcelona a fost încheiat înainte ca această clauza să scadă de la 200 la 120 de milioane de euro la 1 iulie'', a informat într-un comunicat clubul din capitala Spaniei.

Atletico este de părere că ''încălcarea contractului a avut loc înainte de sfârşitul sezonului analizând faptele, actele şi comportamentul jucătorului'', precizând că a demarat procedurile pentru ''apărarea drepturilor sale şi a intereselor legitime".

Vineri, avocatul lui Griezmann a fost prezent la sediul Ligii spaniole de fotbal pentru a plăti clauza de reziliere a fotbalistului francez, în vederea transferului său la FC Barcelona.

Avocatul a achitat atunci suma de de 120 de milioane de euro, care a permis transferul jucătorului în vârstă de 28 de ani de la Atletico Madrid la clubul catalan. Transferul nu se putea efectua decât după oficializarea acestei plăţi.

Clubul Atletico Madrid deschisese o procedură disciplinară împotriva lui Griezmann, după ce internaţionalul francez nu s-a prezentat duminică la antrenamente, pentru a accelera transferul.

Venit în 2014 la Atletico de la Real Sociedad, Antoine Griezmann avea contract până în 2023 cu gruparea din capitala Spaniei.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5