Drăgușin  David Moyes îl vedea pe fundașul român în  echipa ideală  de la Euro 2024
Radu Drăgușin şi Memphis Depay. Foto: Imago

Drăgușin David Moyes îl vedea pe fundașul român în echipa ideală de la Euro 2024

  • David Moyes (61 de ani) a lăudat prestațiile remarcabile ale lui Radu Drăgușin (22 de ani) la Euro 2024.
  • În echipa ideală de la EURO 2024, pe poziția lui Drăgușin, au fost selectați Manuel Akanji și William Saliba, însă tehnicianul britanic îl vedea și pe român cu șanse să prindă lista.
„Deja campioni”  Mongolia  a cucerit internetul cu echipamentul spectaculos pentru Jocurile Olimpice
Citește și
„Deja campioni”Mongolia a cucerit internetul cu echipamentul spectaculos pentru Jocurile Olimpice
Citește mai mult
„Deja campioni” Mongolia a cucerit internetul cu echipamentul spectaculos pentru Jocurile Olimpice

Deși Drăgușin, fundașul român de la Tottenham, nu a avut prea multe ocazii să joace în Premier League, el a arătat la Euro 2024 că poate face față meciurilor importante de pe scena europeană.

Radu Drăgușin a fost remarcat pentru prestațiile sale excelente de tehnicianul David Moyes.

„Există o competiție acerbă: uimitorul William Saliba din Franța, impresionantul Manuel Akanji din Elveția și alții, inclusiv Radu Drăgușin (România), Aymeric Laporte și Robin Le Normand (ambii Spania), Riccardo Calafiori (Italia) și Ruben Dias (Portugalia).

Plus Pepe, a cărui performanță la vârsta de 41 de ani n-a fost deloc mai puțin decât incredibilă”, a spus fostul fotbalist, potrivit HITC.

25 de milioane de euro
valorează fundașul român de la Tottemham

Cine este David Moyes

David Moyes este un antrenor și fost jucător scoțian. A fost tehnicianul lui West Ham până în vara anului 2024, echipă cu care a câștigat Conference League în sezonul 2022-2023.

  • Moyes a mai condus echipe precum Preston North End, Everton, Manchester United, Real Sociedad și Sunderland.
  • Scoțianul a câștigat premiul „Antrenorul Anului” al Asociației Managerilor de Fotbal în 2003, 2005 și 2009.
  • Ca jucător, Moyes a evoluat în principal ca fundaș central pentru cluburi precum Celtic, Cambridge United, Bristol City, Shrewsbury Town, Dunfermline Athletic și Preston North End.

Drăgușin nu a prins echipa ideală Euro 2024

Comisia Tehnică, din care face parte și românul Ioan Lupescu, fost jucător și actual expert UEFA, a ales cele mai bune 11 jucători ai turneului

Deși Radu Drăgușin a avut o prestație remarcabilă în cadrul turneului, el nu a fost selectat în echipa ideală de către Comisia Tehnică UEFA, din cauza competiției.

  • Mike Maignan (Franța) - Kyle Walker (Anglia), Manuel Akanji (Elveția), William Saliba (Franța), Marc Cucurella (Spania) - Dani Olmo, Rodri, Fabian Ruiz (toți Spania) - Lamine Yamal (Spania), Jamal Musiala (Germania), Nico Williams (Spania)

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5