De la zero  Panduru este sigur: „Lucescu  îl va chema pe Mitriță  la națională”
Alexandru Mitriță / Foto: Sport Pictures

De la zero Panduru este sigur: „Lucescu îl va chema pe Mitriță la națională”

  • Fostul internațional Basarab Panduru (54 de ani) consideră că noul selecționer al României, Mircea Lucescu (79 de ani), îl va convoca pe Alexandru Mitriță (29 de ani) în prima acțiune a naționalei după Euro 2024, din luna septembrie.
  • România va juca în Liga Națiunilor, Liga C: vs. Kosovo (Pristina) pe 6 septembrie; vs. Lituania (Cluj-Napoca) pe 9 septembrie.

Alexandru Mitriță a fost unul dintre cei mai valoroși și constanți jucători români ai ultimului an.

Merge la Marijana Luis Phelipe are  leziune musculară , dar va pleca la Belgrad și se speră să fie apt pentru FCSB în play-off-ul din Europa
Citește și
Merge la MarijanaLuis Phelipe are leziune musculară, dar va pleca la Belgrad și se speră să fie apt pentru FCSB în play-off-ul din Europa
Citește mai mult
Merge la Marijana Luis Phelipe are leziune musculară , dar va pleca la Belgrad și se speră să fie apt pentru FCSB în play-off-ul din Europa

Revenirea la Universitatea Craiova i-a redat pofta de joc, fiind unul dintre liderilor oltenilor și principalul pericol pentru porțile adverse.

46 de meciuri, 21 de goluri și 15 pase decisive
a adunat Alexandru Mitriță la Craiova, din vara lui 2023 până acum.

Se întoarce Mitriță la națională?

Însă, ușile la echipa națională au fost închise pentru el în mandatul lui Edi Iordănescu. A existat, în trecut, un conflict peste care selecționerul nu a vrut să treacă.

Acum, când Edi Iordănescu nu mai e selecționer, Panduru este de părere că Alexandru Mitriță are șanse să revină sub tricolor.

Basarab Panduru consideră că Mircea Lucescu îl va convoca pe Alexandru Mitriță pentru acțiunea din luna septembrie deoarece este, în continuare, într-o formă foarte bună și va dori să se convingă dacă fotbalistul este sau nu problematic pentru vestiar.

„Mitriță e cel mai în formă”

Însă, Alexandru Mitriță are oferte foarte bune din Golf și nu se știe exact dacă va rămâne la Craiova în continuare. Dacă va pleca, rămâne de văzut cât de mult va cântări în ochii selecționerului Mircea Lucescu această decizie.

18 meciuri și 3 goluri
a adunat Alexandru Mitriță în naționala României

Eu zic că era convocat 100% (n.r. - pentru acțiunea din luna septembrie), mai ales că Lucescu n-are nicio treabă cu nimeni în momentul ăsta şi probabil că era la echipa naţională.

Coman nu ştii ce joacă, Coman are un meci de campionat şi nu ştiu ce amicale pe acolo, la Mihăilă a fost Cupa, n-a început campionatul.

Cel mai în formă jucător în momentul ăsta este Mitriţă. Lucescu pleacă de la zero şi spune: «Trebuie să-l văd, n-am cum să nu-l văd, îl văd cum joacă, îl văd că e bun, n-am cum să nu-l iau.

Dacă îmi face şi mie la fel atunci o să-l trimit unde l-a trimis şi Edi, dar până atunci hai să-i dau o şansă»”, a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport.

3.500.000 de euro
este cota de piață a lui Alexandru Mitriță, conform transfermarkt.de
„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
09:50
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o  piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Stranieri
10:08
Rațiu, fulgerul lui Rayo AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie, pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Citește mai mult
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
Liga Campionilor
09:36
David Raya, eroul serii Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din Liga Campionilor: „Incredibil”
Citește mai mult
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu”  din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Liga Campionilor
19.09
CHAMPIONS LEAGUE S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Citește mai mult
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă