Nu ține cont de nimeni   Gigi Becali  transferă la FCSB un atacant, în ciuda opoziției lui MM: „Dacă genunchiul e bun, marți semnează!”
Arnold Garita, împotriva FCSB/ Foto: Sport Pictures

Nu ține cont de nimeni Gigi Becali transferă la FCSB un atacant, în ciuda opoziției lui MM: „Dacă genunchiul e bun, marți semnează!”

  • Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (66 de ani), nu se dezminte: transferă un atacant pe care îl cunoaște, fără a ține cont de părerile celorlalți oameni din club.
  • Arnold Garita (29 de ani) este așteptat să semneze, marți, cu FCSB, dacă va trece vizita medicală.

Zilele trecute, după remiza cu U Cluj, scor 1-1, din prima etapă a Superligii, Gigi Becali a declarat că va mai transfera un atacant în perioada următoare, pentru a avea mai multe opțiuni la dispoziție.

Omul de afaceri s-a oprit asupra „mascatului” Arnold Garita, fotbalist rămas liber de contract după despărțirea de saudiții de la Al-Faisaly.

Arnold Garita, aproape de FCSB

Arnold Garita a marcat 12 goluri în 33 de partide pentru Al-Faisaly, în liga secundă a Arabiei Saudite, în stagiunea precedentă. Cu toate acestea, nu și-a mai prelungit contractul.

Gigi Becali îl cunoaște bine, încă de pe vremea în care Garita marca pe bandă rulantă la FC Argeș, în sezonul 2022/2023.

Acesta a încercat să-l transfere și-n vara lui 2023, însă, atacantul a preferat să aleagă banii saudiților, iar FCSB a trebuit să se reorienteze.

Gigi Becali a recunoscut că a discutat cu Arnold Garita și, dacă va trece vizita medicală fără probleme, va semna cu FCSB.

Garita vine la noi dacă are genunchiul bun. Mai trebuie sa treacă mâine niște investigații la genunchi. Dacă genunchiul e bun, e al nostru.

Îi dau 20.000 de euro pe lună. Mâine are investigațiile la genunchi și dacă totul e bine face vizita medicală și semnează”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

MM Stoica a negat transferul lui Arnold Garita

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, a fost surprins în direct la Prima Sport de întrebările despre transferul lui Arnold Garita.

A respins ideea că atacantul va ajunge la echipa sa. Semn că decizia luată de Gigi Becali a fost una unilaterală.

Știți episodul din Seinfeld? Fake, fake, fake! Nu mă interesează subiectul ăsta. Nu monitorizăm Ligue 2 (n.r. - spus ironic în franceză) din Arabia Saudită.

Noi vom juca într-o săptămână cel mai important meci, cu Maccabi Tel-Aviv. Cine poate veni acum ca să joace în cel mai important meci al nostru? Messi, cu glezna umflată!?”, declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Garita nu e pe placul lui MM

MM Stoica nu este fanul lui Garita, jucător pe care Gigi Becali a încercat să-l transfere în ultimele două perioade de mercat.

În iarnă, Stoica dezvăluia că îi spusese patronului FCSB să renunțe la mutare: „Uite, lui Gigi îi plăcea foarte mult Garita. Eu i-am spus că dacă vine la noi, Garita nu atinge mingea. Dar el mi-a zis că e foarte bun. Îi plăcea foarte mult de Garita. Fiecare are gusturile lui”.

Spre Mondiale Cât de mult contează victoria României cu Kosovo: cum au crescut șansele de calificare la  CM 2026
Nationala
00:34
Spre MondialeCât de mult contează victoria României cu Kosovo: cum au crescut șansele de calificare la CM 2026
Citește mai mult
Spre Mondiale Cât de mult contează victoria României cu Kosovo: cum au crescut șansele de calificare la CM 2026
Scandal la Dinamo  A aruncat cu sticla după Kopic și a  plecat de la echipă
Liga 1
07.09
Scandal la Dinamo A aruncat cu sticla după Kopic și a plecat de la echipă
Citește mai mult
Scandal la Dinamo  A aruncat cu sticla după Kopic și a plecat de la echipă
UPDATE  Replică după ce  Ianis Hagi  s-a delimitat de el: „Niciodată nu am pretins asta!” 
Campionate
07.09
UPDATE Replică după ce Ianis Hagi s-a delimitat de el: „Niciodată nu am pretins asta!”
Citește mai mult
UPDATE Replică după ce Ianis Hagi s-a delimitat de el: „Niciodată nu am pretins asta!” 
Vin întăriri Șumudică promite că aduce un vârf letal la  Rapid : „N-a călcat atacant ca el în România”
Liga 1
07.09
Vin întăririȘumudică promite că aduce un vârf letal la Rapid: „N-a călcat atacant ca el în România”
Citește mai mult
Vin întăriri Șumudică promite că aduce un vârf letal la Rapid : „N-a călcat atacant ca el în România”