Pe lista Neagră Doi titulari de la FCSB l-au enervat pe Becali la meciul cu Maccabi: „Dacă nu slăbește 3kg are probleme mari cu mine”

  • Gigi Becali, finanțatorul FCSB, s-a arătat nemulțumit de evoluțiile lui Daniel Popa și Marius Ștefănescu la meciul cu Maccabi Tel-Aviv, 1-1, din preliminariile Ligii Campionilor.
  • Daniel Popa a fost schimbat la pauză, în timp ce Ștefănescu a fost înlocuit în minutul 85.

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a vorbit, marți, la finalul partidei cu Maccabi Tel Aviv, despre Daniel Popa și Marius Ștefănescu, jucători care l-au dezamăgit. Mihai Lixandru a fost lăudat, fiind numit cel mai bun de pe teren.

FCSB - MACCABI TEL-AVIV. Daniel Popa și Marius Ștefănescu, luați în colimator de Gigi Becali

„E diferență mare față de Popa, Miculescu m-a convins și va juca titular. Eu nu spun că Popa nu e de nivelul nostru, dar nu e de nivelul meciurilor astea.

Aștept mult mai multe de la Ștefănescu, așteptam să facă ce făcea Băluță, să fie mai combativ, să intre, să dribleze, să dea la poartă. Vreau un alt Ștefănescu.

Ștefănescu trebuie să joace ce juca la Sepsi, asta trebuie să facă, să fie în joc, trebuie să apară la minge. El nu apare la minge. De câte ori a atins mingea? Vreau să vină să primească mingea, să își asume. Te ferești și te ascunzi de minge? Nu, tată! Luptă-te, dacă vrei să vezi mingea”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

Gigi Becali i-a cerut lui Daniel Popa să slăbească trei kilograme, pentru că nu a putut câștiga niciun duel.

„El trebuie să slăbească trei kilograme. Dacă nu slăbește, are probleme mari cu mine. Nu a ținut deloc de minge, nu a câștigat dueluri. A fost diferență mare între Miculescu și Popa”, a completat Becali.

FCSB - Maccabi Tel-Aviv (meci)
FCSB - Maccabi Tel-Aviv (meci)

Galerie foto (39 imagini)

FCSB - Maccabi Tel-Aviv (meci) FCSB - Maccabi Tel-Aviv (meci) FCSB - Maccabi Tel-Aviv (meci) FCSB - Maccabi Tel-Aviv (meci) FCSB - Maccabi Tel-Aviv (meci)
+39 Fotografii
labels.photo-gallery

Laude pentru Mihai Lixandru

Finanțatorul campioanei l-a lăudat pe mijlocașul Mihai Lixandru pentru evoluția din prima repriză, dar a precizat că a cerut să fie schimbat pentru că îi era frică să nu fie eliminat, ca urmare a cartonașului galben din prima repriză.

Eram sigur că vom marca. Eu insist pe fundași centrali puternici, care câștigă duelurile. Asta mă interesează la fundași, puterea. Chiricheș pornește faza de construcție de pe fund. Gigi Becali, finanțator FCSB

El s-a arătat mulțumit de fundașii și mijlocașii pe care îi are în acest moment, însă a precizat că ar mai avea nevoie de atacanți.

„Dacă cineva îmi garantează cineva că îmi recomandă un atacant, stânga, dreapta, că e mai bun ca Băluță, ca Ștefănescu sau Miculescu, atunci îl aduc. Dar ăștia costă 2-3 milioane și eu nu vreau să dau bani”, a subliniat Gigi Becali.

„Maccabi ne-a luat frica”

Potrivit lui Becali, FCSB este favorită la calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

„Eu o văd favorită pe FCSB. Nu ne pot scoate decât dacă Dumnezeu e împotriva noastră. Nu ne pot bate, nu au cum. Acum îi știm, vom juca cu mult mai multă dezinvoltură, că ne-au luat frica.

Avem ascendent împotriva lor, pentru că trăgeau de timp. Sunt așa de bucuros. Nu de egal, ci că avem prima șansă. Am dominat jocul, am avut ocazii clare de a marca”, a mai spus Becali.

Întrebat dacă atacantul Florin Tănase, care a asistat la partida cu Maccabi va reveni la FCSB, Becali a răspuns: „Întrebați-l pe el. El zice că mai așteaptă ceva din Saudi. A avut ceva din Iran, dar nu vrea să se ducă acolo. Așteaptă ceva din Saudi, bine, mă, așteaptă din Saudi.”

Spre Mondiale Cât de mult contează victoria României cu Kosovo: cum au crescut șansele de calificare la  CM 2026
Nationala
00:34
Spre MondialeCât de mult contează victoria României cu Kosovo: cum au crescut șansele de calificare la CM 2026
Citește mai mult
Spre Mondiale Cât de mult contează victoria României cu Kosovo: cum au crescut șansele de calificare la CM 2026
Scandal la Dinamo  A aruncat cu sticla după Kopic și a  plecat de la echipă
Liga 1
07.09
Scandal la Dinamo A aruncat cu sticla după Kopic și a plecat de la echipă
Citește mai mult
Scandal la Dinamo  A aruncat cu sticla după Kopic și a plecat de la echipă
UPDATE  Replică după ce  Ianis Hagi  s-a delimitat de el: „Niciodată nu am pretins asta!” 
Campionate
07.09
UPDATE Replică după ce Ianis Hagi s-a delimitat de el: „Niciodată nu am pretins asta!”
Citește mai mult
UPDATE Replică după ce Ianis Hagi s-a delimitat de el: „Niciodată nu am pretins asta!” 
Vin întăriri Șumudică promite că aduce un vârf letal la  Rapid : „N-a călcat atacant ca el în România”
Liga 1
07.09
Vin întăririȘumudică promite că aduce un vârf letal la Rapid: „N-a călcat atacant ca el în România”
Citește mai mult
Vin întăriri Șumudică promite că aduce un vârf letal la Rapid : „N-a călcat atacant ca el în România”