Bernadette Szocs, medalie de bronz la una dintre cele mai importante competiții europene de tenis de masă

Bernadette Szocs, medalie de bronz la una dintre cele mai importante competiții europene de tenis de masă

Bernadette Szocs a obținut medalia de bronz la turneul de tenis de masă Europe Top-16 de la Montreux (Elveţia), competiție care reunește cei mai valoroși sportivi la această disciplină din Europa​.

HotNews.roFoto: Hotnews

Sportiva din România a încheiat competiția cu o înfrângere, în semifinale, în fața germancei Ying Han, scor 4-0 (11-5, 11-5, 11-2, 11-6).

Adversara lui Bernadette din semifinale a fost cea care a eliminat-o în sferturi pe Elizabeta Samara.

Competiţia a fost câştigată de alte trei românce de-a lungul timpului - Olga Nemeş (1983), Emilia Ciosu (1993) şi Otilia Bădescu (1995).

Campioană în 2018 (tot la Montreux), Bernadette Szocs s-a aflat la a opta sa prezenţă la Europe Top-16. Anul trecut, la Salonic, ea s-a clasat pe locul al treilea, iar în 2019 a fost a doua.​

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”