Lupa pe străini   Bordeianu  își pune șefii în gardă: „Sper că știu ce jucători străini au adus”
Mihai Bordeianu / Foto: Sport Pictures

Lupa pe străini Bordeianu își pune șefii în gardă: „Sper că știu ce jucători străini au adus”

  • Poli Iași și Dinamo au terminat la egalitate, scor 2-2 (2-1), luni, într-o partidă din etapa a 5-a din Liga 1.
  • Pentru ieșeni au înscris Mihai Bordeianu (min. 13) și Nicolas Samayoa (min. 45+4), în timp ce golurile bucureștenilor au fost reușite de Astrit Selmani (min. 3 pen.) și Todor Todoroski (min. 57 - autogol).
  • După meci, veteranul ieșenilor, Mihai Bordeianu, a lansat un atac voalat către colegii săi străini, care nu s-ar prezenta în cea mai bună formă sportivă.

Veteranul celor de la Poli Iași, Mihai Bordeianu (32 de ani), a avut un discurs surprinzător la finalul partidei cu Dinamo.

Acesta a lăsat de înțeles că nu ar fi mulțumit de modul în care evoluează, în acest moment, jucătorii străini de la echipa sa.

Mihai Bordeianu: „Sper că știu ce jucători au adus”

Inițial, Bordeianu a vorbit despre faptul că aceștia ar fi nepregătiți din punct de vedere fizic. Apoi, a cotit brusc direcția către șefii clubului din Copou, care i-au transferat pe respectivii jucători.

Numai la meciul cu Dinamo, Poli Iași a utilizat 9 jucători străini: Fernandez, Todoroski, Samayoa, Atanasovski, Moreira, Oum Gouet, Tailson, Kamberi și Harrison.

Dintre aceștia, Todoroski și-a marcat un autogol stupid, Tailson a fost primul schimbat, iar Samayoa a marcat golul de 2-1 al ieșenilor.

Mulți dintre jucătorii care au venit nu au jucat demult. Sper ca cei care i-au adus aici au știut ce au adus.

Jucătorii străini care vin în campionatul românesc trebuie să fie peste medie și să ajute”, a declarat Mihai Bordeianu, conform digisport.ro.

Mihai Bordeianu se află la Iași din vara lui 2023. Mijlocașul este originar din Flămânzi (jud. Botoșani), iar în cariera sa a mai evoluat pentru Ceahlăul, Dorohoi, Botoșani, CFR Cluj, Al-Qadsiah și U Cluj

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”