Fără emoții   Sparta Praga  s-a calificat și așteaptă câștigătoarea „dublei” Maccabi - FCSB
Sparta Praga - Shamrock Rovers / Foto: Imago

Fără emoții Sparta Praga s-a calificat și așteaptă câștigătoarea „dublei” Maccabi - FCSB

  • Sparta Praga s-a calificat fără emoții în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, marți seară, după ce s-a impus în fața irlandezilor de la Shamrock Rovers, scor 4-2 (2-1), pe teren propriu.
  • În tur, în Irlanda, Sparta Praga se impusese cu 2-0. Așadar, cu 6-2 la general, cehii merg în faza următoare a competiției.

În turul trei preliminar, Sparta Praga va întâlni câștigătoarea meciului Maccabi Tel-Aviv - FCSB.

Partida tur, din Ghencea, s-a terminat la egalitate, așa că se va decide calificarea în retur, în Ungaria, acolo unde Maccabi Tel-Aviv își joacă meciurile europene considerate „acasă”.

  • Maccabi Tel-Aviv - FCSB este programat miercuri, 31 iulie, de la ora 21:00, și va fi transmis în direct pe Antena 1, dar și în format liveTEXT pe GOLAZO.ro.

Sparta Praga s-a calificat în turul trei preliminar

În returul cu Shamrock Rovers, Sparta Praga a condus cu 1-0, grație reușitei lui Olatunji (min. 29), însă a fost egalată trei minute mai târziu, de către Green.

Totuși, Sparta a mai marcat o dată, prin Ross (min. 41) și a terminat prima repriză în avantaj. Cu 4-1 la general, cehii păreau lipsiți de griji și de suspans.

Însă, în startul actului secund, Shamrock a mai lovit o dată, prin același Aaron Green (min. 47), iar cehii au fost avertizați asupra pericolului.

Un minut mai târziu, Sorensen a marcat pentru 3-2, și din nou Sparta avea trei goluri avans.

În minutul 62, Lars Friis a mutat defensiv, iar Shamrock nu a mai reușit să mai marcheze. În schimb, tot Sparta a mai punctat o dată, prin Tuci (min. 71), și a stabilit scorul final, 4-2.

Echipa de start a Spartei Praga:

Vindahl - Sorensen (Zeleny 62), Pavelka, Ross - Garcia, Laci (Solbakken 62) , Sadilek, Wiesner (Suchomel 84) - Krasniqi, Danek (Tuci 69) - Olatunji (Kuchta 69).

Nu au fost folosiți: Birmancevic, Haraslin, Preciado, Rynes sau Vitik, ceea ce arată faptul că antrenorul Friis a dorit să-și menajeze câțiva dintre jucătorii titulari.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”