„Profesionist și-n club”   Balaj îl laudă pe Louis Munteanu , după ce a petrecut până la 5 dimineața: „Nu a lăsat paharul din mână, e OK”
Cristi Balaj (foto: Sportpictures)

„Profesionist și-n club” Balaj îl laudă pe Louis Munteanu, după ce a petrecut până la 5 dimineața: „Nu a lăsat paharul din mână, e OK”

  • Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, a comentat imaginile cu Louis Munteanu petrecând în club până la 5 dimineața, după semieșecul cu Hermannstadt 0-0.
Louis, whisky și manele După remiza cu Hermannstadt,  Munteanu a petrecut în club  până la 5 dimineața
Citește și
Louis, whisky și maneleDupă remiza cu Hermannstadt, Munteanu a petrecut în club până la 5 dimineața
Citește mai mult
Louis, whisky și manele După remiza cu Hermannstadt, Munteanu a petrecut în club până la 5 dimineața

Cristi Balaj, despre imaginile cu lui Louis Munteanu în club, după 0-0 cu Hermannstadt

„Louis era în ziua liberă. Nu a stat până la 5 dimineața în club, din informațiile noastre, a stat până la 4.

Avem un regulament de ordine interioară, am solicitat jucătorilor, i-am rugat frumos, dacă vor să iasă, să o facă doar în ziua liberă, când nu le afectează programul.

Sunt și alți jucători de la alte cluburi care au dreptul să petreacă în zilele libere.

Ce am remarcat e că Louis Munteanu nu e profesionist doar pe teren și la antrenament, ci și în club, pentru că nu a lăsat paharul din mână. E important să nu lași paharul din mână și să nu întorci spatele când ești în club”, a spus Balaj la Fanatik Superliga.

Întrebat dacă știe că mai erau și alți colegi de-ai lui Munteanu, de la CFR Cluj, în club, oficialul ardelenilor a repetat: „Sunt tineri, mai petrec și ei. Louis a demonstrat că e profesionist și în cluburi. Cât timp ții paharul supravegheat tot timpul, e OK. Nu e singurul care petrece câteva ore în club în timpul liber.

El s-a prezentat la antrenament cu mult timp înaintea celorlalți, s-a comportat exemplar. La noi se fac, periodic, anumite analize de sânge. Nu avem ce să îi reproșăm.

Asta e povara unui jucător valoros. Când reprezinți ceva pentru fotbalul românesc ești monitorizat diferit față de cum e monitorizat un anonim”.

Noi nu avem ce să-i facem lui Louis Munteanu, pentru că jucătorul se afla în timpul lui liber. Nu pot să-i spun nimic. Şi eu ţin mult la disciplină, la fel ca Dan Petrescu. Dacă a băut 50 de grame de ceva, atunci asta e… se afla în timpul lui liber. Sigur, nu mi-a căzut bine ca imagine a clubului. I-am transmis un ultim avertisment. Ioan Varga, pentru sportpesurse.ro

Louis Munteanu, în club până la 5 dimineața, cu paharul în mână

La doar câteva ore după remiza cu FC Hermannstadt, scor 0-0.

Autocarul echipei lui Dan Petrescu s-a întors la Cluj-Napoca în jur de miezul nopții, dar Munteanu nu a mers la culcare.

În schimb, fotbalistul pentru care CFR a plătit 2,3 milioane de euro s-a dus să petreacă în club, a dezvăluit Fanatik.

Fără reușite în meciul cu Hermannstadt, Munteanu a fost surprins în clubul „Plan B”, aflat în apropiere de Cluj Arena, stadionul pe care joacă rivala U.

Potrivit sursei citate, atacantul a fost văzut consumând whisky și distrându-se pe manele până la ora 5 dimineața.

Ngezana stă o lună   Fundașul lui FCSB ar putea reveni abia la  derby-ul  cu Dinamo
Liga 1
01:25
Ngezana stă o lună Fundașul lui FCSB ar putea reveni abia la derby-ul cu Dinamo
Citește mai mult
Ngezana stă o lună  Fundașul lui FCSB ar putea reveni abia la derby-ul cu Dinamo
Mesaj viral pentru Ter Stegen   Thibaut Courtois , portarul lui Real Madrid, încurajări pentru rivalul de la Barcelona: „M-a durut să te văd așa”
Campionate
09:51
Mesaj viral pentru Ter Stegen Thibaut Courtois, portarul lui Real Madrid, încurajări pentru rivalul de la Barcelona: „M-a durut să te văd așa”
Citește mai mult
Mesaj viral pentru Ter Stegen  Thibaut Courtois , portarul lui Real Madrid, încurajări pentru rivalul de la Barcelona: „M-a durut să te văd așa”
Olsen a vrut să se retragă  Fotbalistul lui Dinamo a vorbit despre  cel mai dificil moment  al carierei: „Nu mai avea sens”
Liga 1
09:33
Olsen a vrut să se retragă Fotbalistul lui Dinamo a vorbit despre cel mai dificil moment al carierei: „Nu mai avea sens”
Citește mai mult
Olsen a vrut să se retragă Fotbalistul lui Dinamo a vorbit despre cel mai dificil moment al carierei: „Nu mai avea sens”
Bellingham a insultat arbitrul  Starul lui Real Madrid a explodat după ce i s-a dat „galben”.  Ce i-a spus  „centralului”
Campionate
22.09
Bellingham a insultat arbitrul Starul lui Real Madrid a explodat după ce i s-a dat „galben”. Ce i-a spus „centralului”
Citește mai mult
Bellingham a insultat arbitrul  Starul lui Real Madrid a explodat după ce i s-a dat „galben”. Ce i-a spus „centralului”