OFICIAL   Mihai Popa  a semnat cu CFR Cluj: „Nu puteam reufuza cel mai puternic club din România”
Mihai Popa / Foto: Sport Pictures

OFICIAL Mihai Popa a semnat cu CFR Cluj: „Nu puteam reufuza cel mai puternic club din România”

  • CFR Cluj a anunțat oficial, miercuri, transferul portarului român Mihai Popa (23 de ani), de la FC Torino.
  • Fostul internațional român va evolua sub formă de împrumut pentru un sezon.

CFR Cluj se pregătește să-l vândă pe Răzvan Sava (22 de ani) la Udinese, în Italia, și avea nevoie de un înlocuitor pe măsură.

Cel mai potrivit, în opinia șefilor din Ardeal, s-a dovedit Mihai Popa, un portar de mare perspectivă, dar care nu a reușit să se impună la Torino, fiind doar al treilea portar.

2.500.000 de euro
+ 1.000.000 de euro bonusuri ar urma să primească CFR Cluj din partea celor de la Udinese, în schimbul lui Răzvan Sava.

Mihai Popa a fost prezentat la CFR Cluj

În vara lui 2023, Mihai Popa a rămas liber de contract după ce i-a expirat înțelegerea cu FC Voluntari. A refuzat toate oferte din Liga 1, inclusiv de la CFR, și a semnat cu FC Torino.

Nu a reușit să debuteze la prima echipă, fiind rezervă în mai multe partide disputate de Torino în Serie A și în Cupa Italiei.

La doar un an distanță, Mihai Popa se întoarce în fotbalul românesc, la CFR Cluj, unde se va lupta pentru un post de titular cu Otto Hindrich și Rareș Gal.

Mihai Popa: „Vreau să câștig campionatul”

„Am venit cu gânduri mărețe, să câștig campionatul, să câștig trofee. Până acum nu am câștigat și îmi doresc foarte mult să ajut echipa.

Am căpătat experiență în Italia, am trecut prin situații grele, acum mă simt mai puternic și sper ca experiența de acolo să o folosesc aici, în ajutorul echipei.

CFR Cluj e cel mai puternic club din România și nu puteam refuza această echipă”, a spus Popa pentru canalul de YouTube al clubului.

Bine ai venit, Mihai Popa! Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Torino au ajuns la un acord privind împrumutul portarului Mihai Popa în Gruia!

În vârstă de 23 de ani, tânărul portar a fost crescut la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. La nivel de seniori, Popa a bifat 112 meciuri pentru Rapid, Unirea Constanța, Astra Giurgiu și FC Voluntari, în tricoul celei din urmă evoluând în 77 de partide

La naționalele de tineret ale României, Mihai a adunat 10 prezențe sub tricolor, făcând parte din lotul olimpic al țării noastre prezent la Jocurile Olimpice din 2020

Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe intervenții reușite pentru CFR Cluj!”, a anunțat clubul din Gruia pe rețelele sociale.

Gol Rațiu  „Sonic”,  prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Stranieri
00:31
Gol Rațiu„Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Citește mai mult
Gol Rațiu „Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu,  trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Liga 1
00:45
Șumudică și-a criticat jucătoriiNu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Citește mai mult
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul  Rapid - U Cluj  » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Liga 1
16.09
VIDEO CU FAZAMomentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Citește mai mult
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16.09
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”