CM 2010 Serbia, insotita de vraci; Maradona il ataca pe Guardiola; Spania si Olanda - interzis la Twitter

CM 2010 Serbia, insotita de vraci; Maradona il ataca pe Guardiola; Spania si Olanda - interzis la Twitter

"Carlitos este erou, nu eu sau Messi", spune Maradona, explicand de ce il va titulariza pe Teevez contra Nigeriei, in locul lui Aguero.​ Sambata, ora 17,00, Argentina debuteaza la Mondial, sub o presiune teribila - specialistii o vad favorita la titlu.

Messi si Diego, spre titlul mondialFoto: Reuters

Atac la Guardiola. Tehnicianul argentinian l-a criticat pe antrenorul barcelonei, Josep Guardiola, pe care il acuza ca l-a obosit intentionat pe Lionel Messi, folosindu-l in toate jocurile din sezon. "Xavi in schimb a fost odihnit", spune Maradona. Preparatorul fizic al Argentinei declarase, in cursul saptamanii, ca Messi a venit "obosit" la nationala, "amanunt" care a aruncat in aer opinia publica de la Buenos Aires.

Interdictie la Twitter. Mai multe echipe au interzis jucatorilor sa foloseasca Twitter, insa acest site a construit un site special pentru a "urmari spiritul mondialului". Twitter a oferit utilizatorilor o lista de conturi "de urmarit", iar site-ul este deja plin de activitate. De altfel, vineri, in deschiderea Mondialului, Twitter a solicitat userii sa foloseasca mesaje limitate la un anumit numar de caractere, pentru a nu suprasolicita site-ul. Spania si Olanda sunt echipele care au interzis jucatorilor sa comunice prin intermediul Twitter.

Nationala de fotbal a Serbiei este insotita in Africa de Sud de Marijana Kovacevici, o doctorita extrem de controversata pentru metodele prin care isi trateaza pacientii. Pentru a vindeca accidentarile, femeia-vraci Kovacevici foloseste un gel pe baza de placenta umana, iar printre cei mai cunoscuti pacienti ai sai se afla Fabio Aurelio. Prezenta Marijanei Kovacevici in Africa de Sud a fost semnalata de cateva ziare sarbesti; federatia de la Belgrad nu a vrut sa comenteze informatia potrivit careia Kovacevici a fost "recrutata" la solicitarea jucatorilor.

Se schimba profilul audientei la acest Mondial - conform estimarilor, mai multe femei vor sta in fata televizorului, pentru a vedea jocurile din Africa de Sud, in comparatie cu Mondialul din 2006: 42 la suta din audienta globala.

Italia tatuata. Conform "Gazzettei dello Sport", doar 5 jucatori ai nationalei italiene nu au cazut victima modei tatuajelor: Buffon, Bocchetti, Montolivo, Gilardino si Pazzini. "Sunt pe cale de disparitie, precum ursii panda", scriu jurnalistii din Paninsula.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5