CM Natație: Robert Glință, locul 8 în finala probei de 100 m spate

CM Natație: Robert Glință, locul 8 în finala probei de 100 m spate

Înotătorul român Robert Glinţă s-a clasat pe locul 8 în finala probei de 100 m spate, marţi, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Gwangju (Coreea de Sud), scrie Agerpres.

Robert GlintaFoto: epitesti.ro

Glinţă, calificat deja la Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo, a fost cronometrat cu timpul de 54 sec 22/100, mai slab decât în serii (53 sec 64/100) sau semifinală (53 sec 40/100).

Medalia de aur a fost cucerită de chinezul Jiayu Xu, în 52 sec 43/100, cel care reuşise în semifinale un nou record al Campionatelor Mondiale (52 sec 17/100). Argintul a fost adjudecat de rusul Evgheni Rîlov, în 52 sec 67/100, iar bronzul a revenit australianului Mitchell Larkin, în 52 sec 77/100.

România este reprezentată de 9 sportivi, la înot, sărituri şi sărituri de la mare înălţime, la Campionatele Mondiale de nataţie care au loc între 12 şi 28 iulie în oraşul sud-coreean Gwangju.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”