​CM Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în optimi

​CM Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în optimi

​Jucătoarea română Bernadette Szocs s-a calificat, duminică, în optimile de finală ale Cupei Mondiale feminine de tenis de masă, de la Weihai (China), după ce a înregistrat o victorie şi o înfrângere în Grupa a 4-a a competiţiei, informează Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Bernadette Szocs, care a fost nevoită să stea 15 zile în carantină pentru a putea participa la turneu, a fost învinsă în primul meci de Hyo-won Suh (Coreea de Sud) cu 4-2 (8-11, 11-3, 11-9, 13-11, 8-11, 11-7), dar a reuşit să câştige a doua partidă, cu egipteanca Dina Meshref, scor 4-3 (8-11, 11-5, 11-8, 10-12, 11-6, 10-12, 11-5).

Suh a ocupat primul loc în clasament, cu 4 puncte, urmată de Szocs, 3 puncte, şi Meshref, 2 puncte. Primele două clasate s-au calificat în optimi.

Bernadette Szocs va juca, luni, în optimi, cu chinezoaica Meng Chen, principala favorită.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”