Conor McGregor, acuzat de agresiune sexuală

Conor McGregor, acuzat de agresiune sexuală

​Irlandezul Conor McGregor, starul artelor marţiale mixte (MMA), care şi-a anunţat luni retragerea din activitate, a fost arestat în luna ianuarie, în ţara sa, pentru agresiune sexuală, informează New York Times, citat de AFP, potrivit Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform cotidianului american, care se bazează pe patru surse apropiate de acest dosar, McGregor (30 ani) nu a fost inculpat în mod oficial.

El a fost audiat şi pus în libertate, în timp ce poliţia irlandeză îşi continuă ancheta asupra derulării faptelor, care au avut loc în decembrie 2018, într-un hotel din Dublin.

O purtătoare de cuvânt al lui McGregor, Karen J.Kessler, a declarat pentru New York Times că "această istorie circulă de un anumit timp şi nu există niciun motiv să se vorbească despre ea în acest moment", iar "legarea ei de anunţului făcut de Conor (privind retragerea sa) este complet eronată".

Luni, Conor McGregor, unul dintre starurile UFC (Ultimate Fighting Championship), principalul organizator de lupte MMA, a anunţat că pune capăt carierei sale sportive.

"Am decis să mă retrag astăzi din sportul cunoscut sub numele de arte marţiale mixte. Le doresc tuturor vechilor meci colegi să meargă cât mai departe în competiţiile lor viitoare", a scris McGregor pe contul său de Twitter.

Acest anunţ a fost primit cu destul de mult scepticism de către amatorii de MMA, care nu au uitat că McGregor şi-a mai anunţat retragerea şi în 2016, după care a revenit.

Conor McGregor, supranumit "The Notorius", a deţinut titlul UFC la categoria pană, între 2015 şi 2016, iar apoi pe cel de la categoria uşoară, din 2016 până în 2019.

Însă el şi-a câştigat celebritatea la nivel mondial în special după participarea la controversatul meci de box împotriva pugilistului american Floyd Mayweather, în august 2017 la Las Vegas.

Irlandezul, spectaculos şi provocator, a primit peste 30 milioane de dolari pentru acest meci, pe care l-a pierdut prin KO tehnic în repriza a zecea.

De atunci, McGregor a revenit în octogon, ringul MMA, unde a fost învins de rusul Khabib Nurmagomedov, suferind al patrulea eşec din cariera sa în artele marţiale mixte, în care a obţinut în total 21 de victorii.

În ultimul an, Conor McGregor a avut probleme cu justiţia americană, în două rânduri. În aprilie 2018, irlandezul a rănit doi luptători la New York, după o conferinţă de presă a lui Nurmagomedov, la care UFC nu l-a invitat. El a pledat vinovat la acuzaţia de tulburare a ordinii publice, evitând astfel să ajungă în spatele gratiilor, fiind condamnat la muncă în folosul comunităţii.

La începutul lunii martie, el a fost din nou reţinut, de această dată la Miami (Florida), după un incident în faţa unui club de noapte. Irlandezul a fost acuzat de această dată de furtul şi distrugerea unui telefon mobil care aparţinea unui bărbat ce dorea să-l fotografieze. McGregor a fost pus în libertate după plata unei cauţiuni în valoare de 12.500 dolari.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”