Ofertă  Denis Alibec s-ar putea întoarce în  Europa
Denis Alibec / Foto: Imago

Ofertă Denis Alibec s-ar putea întoarce în Europa

  • Denis Alibec (33 de ani) a primit o ofertă concretă, imediat după ce s-a întors de la Euro 2024.
  • Atacantul român este dorit în prima ligă din Turcia, la Gaziantep.

Denis Alibec a devenit liber de contract în această vară, după ce s-a despărțit de qatarezii de la Muaither, formație retrogradată în liga secundă.

Denis Alibec, dorit de Gaziantep

Atacantul român s-a întors în țară recent, alături de naționala României, după campania reușită la Euro 2024.

Denis Alibec a fost utilizat doar 29 de minute la turneul final: 10 minute contra Belgiei și 19 minute împotriva Olandei.

6 goluri
și 4 pase decisive în 22 de meciuri a strâns Denis Alibec la Muaither, sezonul trecut.

Presa din Turcia anunță că Gaziantep i-a făcut o primă ofertă lui Denis Alibec, iar părțile sunt în negocieri avansate.

Așadar, în zilele următoare Denis Alibec ar trebui să ia o decizie în legătură cu viitorul său, anunță Ajansspor.

Gaziantep îl cunoaște foarte bine pe Denis Alibec. L-a mai dorit și în trecut, însă nu a reușit să-l transfere.

În acest moment, șansele sunt destul de bune. Alibec își dorește să se întoarcă în Europa, iar campionatul Turciei nu este deloc unul de neglijat.

  • Gică Hagi, managerul tehnic al Farului, a declarat că-l așteaptă pe Denis Alibec printre „marinari”, dacă nu va obține transferul dorit, în această vară.

Alibec, o primă aventură nefericită în Turcia

De asemenea, Alibec a mai jucat în primă liga a Turciei, la Kayserispor, între 2020 și 2022, însă nu a fost o aventură prea fericită.

Pe lângă faptul că a marcat doar 3 goluri în 17 jocuri, Denis Alibec nici nu și-a primit toți banii, așa că a trebuit să-și găsească dreptatea la FIFA. A câștigat procesul și a încasat 1.200.000 de euro.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5