DigiSport: Un fost jucător de la FCSB, decizie radicală în miez de noapte! „Vreau să mă curăț de păcate”

DigiSport: Un fost jucător de la FCSB, decizie radicală în miez de noapte! „Vreau să mă curăț de păcate”

Sebastian Chitoșcă (30 de ani) a fost jucătorul FCSB-ului în perioada ianuarie 2016-august 2017, însă nu și-a trecut în CV decât un meci la gruparea roș-albastră.

Jucatorii de la FCSBFoto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Retras din fotbalul profesionist în 2019, Sebastian Chitoșcă a devenit cunoscut publicului larg după ce a participat la o emisiune TV, iar de curând a terminat un curs de hair-stylist și, chiar dacă nu profesează, câștigă sume mari din activitatea de pe rețelele sociale. Doar pe Instagram are aproape 80.000 de urmăritori.

Duminică, de Florii, cu câteva minute înainte de miezul nopții, Chitoșcă a făcut un anunț neobișnuit. Fostul fotbalist și-a înștiințat fanii că în următoarele șase zile nu va mânca nimic, ci va bea doar apă, într-o încercare ieșită din comun de a-și ”îmbunătăți” relația cu divinitatea.

Citește articolul integral pe DigiSport.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”