DINAMO - FCSB  Suporterii „câinilor” s-au supărat din cauza biletelor la  derby-ul din Cupă : „O adevărată bătaie de joc la adresa celor cu abonament!”. Reacția clubului +49 foto
Dinamo a pus ieri în vânzare biletele pentru meciul cu FCSB din Cupa României FOTO GOLAZO.ro

DINAMO - FCSB Suporterii „câinilor” s-au supărat din cauza biletelor la derby-ul din Cupă: „O adevărată bătaie de joc la adresa celor cu abonament!”. Reacția clubului

  • Dinamo a pus ieri în vânzare biletele pentru meciul cu FCSB din Cupa României, care se va disputa pe 30 octombrie de la ora 21:00, pe Arena Națională

Acestea pornesc de la 25 de lei și ajung la 390 de lei la VIP. Abonații nu au intrare gratuită, ci primesc un cod de reducere 20% pe mail pentru un bilet.

Bilete la Dinamo - FCSB  „Câinii” au deschis vânzarea pentru  derby-ul din Cupa României : prețuri de la 25 de lei
Citește și
Bilete la Dinamo - FCSB „Câinii” au deschis vânzarea pentru derby-ul din Cupa României: prețuri de la 25 de lei
Citește mai mult
Bilete la Dinamo - FCSB  „Câinii” au deschis vânzarea pentru derby-ul din Cupa României : prețuri de la 25 de lei

11:16 Dinamo a rezolvat situația abonaților pentru meciul de Cupă cu FCSB

Dinamo a postat un scurt comunicat pe rețelele de socializare, menționând că a trimis în această dimineață codurile abonaților, pe mail, și le-a rezervat acestora sectoare centrale în care să-și achiziționeze biletul respectiv:

„ÎN ATENȚIA ABONAȚILOR. Deși biletele pentru derby-ul din grupele Cupei României au fost puse în vânzare ieri, câteva sectoare centrale au fost oprite până la momentul în care codurile de reducere ajung la toți abonații dinamoviști, astfel încât aceștia să poată beneficia atât de discountul cuvenit, cât și de o poziționare cât mai bună față de teren. Acestea sunt acum disponibile pe https://shop.dinamo1948.ro/pages/bilete”.

*****

Știrea inițială

Suporterii au reacționat după decizia luată de club, deranjați în primul rând că prețul biletelor e același ca la derby-ul din Liga 1, de duminică, scor 0-2, și că abonamentele nu sunt valabile la acest meci.

De asemenea, fanii reclamă faptul că nu au primit pe mail codul de reducere și se tem că biletele bune se vor vinde până când se va întâmpla acest lucru.

Abonații cu locuri centrale au fost trimiși în colțul tribunei

Supărarea acestora vine și în contextul în care Dinamo a decis la începutul sezonului ca abonamentele să fie valabile doar în sezonul regular. La presiunea suporterilor, clubul a revenit și a comunicat că vor fi valabile și în play-out, dar nu în play-off, dacă va fi cazul, unde vor fi costuri suplimentare pentru susținători.

La meciul cu FCSB din Liga 1, abonații de la Tribuna 1 Central pe „Arc” au fost relocați în lateral pe Arenă, aproape de PCH, o altă sursă de nemulțumire pentru aceștia.

Dinamo - FCSB. Foto: Raed Krishan
Dinamo - FCSB. Foto: Raed Krishan

Galerie foto (49 imagini)

Dinamo - FCSB. Foto: Raed Krishan Dinamo - FCSB. Foto: Raed Krishan Dinamo - FCSB. Foto: Raed Krishan Dinamo - FCSB. Foto: Raed Krishan Dinamo - FCSB. Foto: Raed Krishan
+49 Fotografii
labels.photo-gallery

„Vor fi doar 10-12.000 de dinamoviști”

Pe grupurile de fani au apărut zeci de comentarii și mesaje pe acest subiect:

  • „Un gest superb al conducerii clubului, 20 la sută reducere pentru abonați. Vai, ce frumos s-au gândit ei! Se pun în vânzare biletele, intru pe mail să iau link-ul, ca apoi să prind loc cum îmi place, sus, central. Dar link-ul nu e nicăieri, mai am de așteptat. Între timp e sold out acolo unde aș fi vrut să cumpăr și link-ul tot nu vine. Era greu să oferiți și abonaților aceleași șanse de a-și cumpăra bilete ca restul lumii, trimițându-le link-ul cu reducerea înainte de a se pune biletele în vânzare?”
  • „Așa au înțeles ei să ne trateze pentru toate licențele și banii donați de noi în trecut ! Eram o mână de abonați care am dus greul în trecut”
  • „Din motivul ăsta eu nu mi-am luat abonament și nici pachetul de 3. Prefer să îmi iau de fiecare data bilet la meciul care urmează”
  • „Subscriu, o adevărată bătaie de joc la adresa celor cu abonament la T1. O politică făcută pentru a descuraja oamenii să își refacă abonamentul. Îi încurcau tare de tot cei 100 de abonați de la T1 și i-au trimis într-un colț, jos, în spatele liniei de fund. O rușine de management”
  • „Personal, nu înțeleg acest dispreț pentru cei aprox. 2.000 de abonați - am impresia că ne consideră «ciumați», deși boala a fost eradicată de foarte mult timp!!! Nu am primit încă link-ul de reducere, declarat cu atâta emfază... chiar nu am nevoie de el... dar lipsa aceasta de respect mă determină ca, în spirit de frondă, să stau acasă - oricum locul central din sectorul 114, unde am «invitația» pe Arenă, nu mai există”
  • „Nu înțeleg de ce nu am primit încă link-ul de reducere .. ce așteaptă, să se dea toate biletele ?”
  • „Mă, voi sunteți zdraveni la cap? Ați pus exact aceleași prețuri ca la derby-ul pierdut acum două zile, în condițiile în care în Cupă jucăm MIERCURI, la 9 seara! Vor fi doar 10-12.000 de dinamoviști, frumoasă strategie…”
  • „E miercuri, lumea lucrează (eu de exemplu), oamenii din afară clar nu mai vin, iar după atitudinea din meciul de duminică… e greu, greu și în teren, și mai ales greu să-i mai aduci pe suporteri în număr mare la stadion!!”
FCSB nu se teme de nimic Baba Alhassan, războinic la conferința de presă: „Ați văzut ultimul nostru meci?” + Ce s-a întâmplat la antrenamentul oficial 
Europa League
23.10
FCSB nu se teme de nimic Baba Alhassan, războinic la conferința de presă: „Ați văzut ultimul nostru meci?” + Ce s-a întâmplat la antrenamentul oficial
Citește mai mult
FCSB nu se teme de nimic Baba Alhassan, războinic la conferința de presă: „Ați văzut ultimul nostru meci?” + Ce s-a întâmplat la antrenamentul oficial 
Pancu a fost judecat azi  Selecționerul U21 , scuze pentru gestul șocant » Ce decizie a luat Comisia Tehnică
Nationala
23.10
Pancu a fost judecat aziSelecționerul U21, scuze pentru gestul șocant » Ce decizie a luat Comisia Tehnică
Citește mai mult
Pancu a fost judecat azi Selecționerul U21 , scuze pentru gestul șocant » Ce decizie a luat Comisia Tehnică
Investitori noi la Dinamo?   Andrei Nicolescu  dezvăluie: „Există interes și din țară, și din afară”
Liga 1
23.10
Investitori noi la Dinamo? Andrei Nicolescu dezvăluie: „Există interes și din țară, și din afară”
Citește mai mult
Investitori noi la Dinamo?  Andrei Nicolescu dezvăluie: „Există interes și din țară, și din afară”
Bonus pentru „5+6”  Cine mai e în cursă pentru  potul oferit de FRF  + De ce FCSB nu e eliminată, deși a încălcat regula
Liga 1
23.10
Bonus pentru „5+6” Cine mai e în cursă pentru potul oferit de FRF + De ce FCSB nu e eliminată, deși a încălcat regula
Citește mai mult
Bonus pentru „5+6”  Cine mai e în cursă pentru potul oferit de FRF + De ce FCSB nu e eliminată, deși a încălcat regula
Pus în dificultate Scoțienii, surprinși de anunțul de la București! Elias Charalambous, provocat de un jurnalist local: „Patronului îi place asta”
Europa League
23.10
Pus în dificultate Scoțienii, surprinși de anunțul de la București! Elias Charalambous, provocat de un jurnalist local: „Patronului îi place asta”
Citește mai mult
Pus în dificultate Scoțienii, surprinși de anunțul de la București! Elias Charalambous, provocat de un jurnalist local: „Patronului îi place asta”
Alegeri prezidențialePSD, PNL și AUR, pelerinaj la patronul FCSB » Cum a ajuns să influențeze campania electorală
Diverse
01:10
Alegeri prezidențialePSD, PNL și AUR, pelerinaj la patronul FCSB » Cum a ajuns să influențeze campania electorală
Citește mai mult
Alegeri prezidențialePSD, PNL și AUR, pelerinaj la patronul FCSB » Cum a ajuns să influențeze campania electorală
„Probabil n-ați auzit niciodată de el” Străinii, uimiți de averea lui  Ion Țiriac : „Cum e posibil să fie de trei ori mai bogat decât Ronaldo?”
Diverse
23.10
„Probabil n-ați auzit niciodată de el”Străinii, uimiți de averea lui Ion Țiriac: „Cum e posibil să fie de trei ori mai bogat decât Ronaldo?”
Citește mai mult
„Probabil n-ați auzit niciodată de el” Străinii, uimiți de averea lui Ion Țiriac : „Cum e posibil să fie de trei ori mai bogat decât Ronaldo?”
Decizie bizară la Rangers - FCSB  Interzis la TV  pentru peste 1 milion de români!
Europa League
22.10
Decizie bizară la Rangers - FCSBInterzis la TV pentru peste 1 milion de români!
Citește mai mult
Decizie bizară la Rangers - FCSB Interzis la TV pentru peste 1 milion de români!