„Va fi un derby”  Dinamoviștii sunt încrezători înainte de  duelul cu liderul : „Putem fi echipa care să îi bată acasă, de ce nu?”
Zeljko Kopic

„Va fi un derby” Dinamoviștii sunt încrezători înainte de duelul cu liderul: „Putem fi echipa care să îi bată acasă, de ce nu?”

  • Dinamo a susținut o conferință de presă, înaintea duelului cu Universitatea Cluj
  • Meciul se va disputa luni de la 21:30, în etapa #8 din Liga 1

La conferința de presă au participat antrenorul „câinilor”, Zeljko Kopic, și portarul titular, Adnan Golubovic.

Dinamo - Craiova 2-1  „Câinii”  rezistă eroic  în 9 jucători și obțin o victorie mare în fața liderului
Citește și
Dinamo - Craiova 2-1 „Câinii” rezistă eroic în 9 jucători și obțin o victorie mare în fața liderului
Citește mai mult
Dinamo - Craiova 2-1 „Câinii” rezistă eroic în 9 jucători și obțin o victorie mare în fața liderului

Zejko Kopic despre...

...forma lui Dinamo: „Venim după două meciuri importante, am arătat că putem juca împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din campionat, Craiova, și asta ne dă încredere. Știam că la Voluntari va fi un meci greu, Mister Niculescu face o treabă bună acolo, dar sunt mulțumit de cum am jucat”

...meciul de luni: Cu U Cluj va fi un derby, sunt în formă bună și va fi dificil, dar mergem să jucăm fotbal, cu ambiție, să fim competitivi și să obținem tot ce putem.

Mister Sabău face o treabă bună, consistentă, au făcut transferuri bune, au jucători care pot evolua în sistemul «diamant», pot să fie periculoși, să conteze ofensiv, au și stabilitate defensivă. Pentru mine nu e o surpriză că U Cluj e lider”

...situația accidentaților: „Abdallah are nevoie de ceva mai mult timp, vom vedea mai clar cum merge recuperarea. Politic e mai bine, Neagu la fel. După pauza internațională sper ca măcar unul să fie apt, dar nu suntem siguri”

Vom găsi înlocuitori, avem jucători care muncesc mult și fiecare e important pentru echipă. Unii vor avea șanse de a evolua și a dovedi că pot fi într-o poziție mai bună și pe viitor”

...programul „câinilor”: „Jucăm luni, jucătorii vor avea liber până vineri seara. După meci vom sta la Cluj, zburăm înapoi marți și vor fi 3 zile libere. Apoi vom începe normal, cu programul nostru de antrenamente, iar duminică vom avea un amical”

...convocările la seniori și tineret: „Avem 9 jucători la echipele naționale, e foarte bine. Hakim nu va merge la națională, asta e sigur. Pentru mine e o veste bună că am jucători convocați, înseamnă că au calitate și că facem lucruri bune aici.

Sper că vom avea curând și un jucător la naționala mare a României. Avem jucători care merită să fie sunați de domnul Lucescu. Am vorbit cu el, nu acum, ci când a fost numit. Am avut o conversație”

Îmi place mult Nistor, are calitate, experiență, atitudine pe teren, energie, e jucătorul-cheie pentru U Cluj și unul dintre cei mai buni din Liga 1 Zeljko Kopic

Adnan Golubovic: „U Cluj nu e o surpriză”

„Va fi un meci greu, U Cluj e o echipă bună, dar vom încerca să învingem. Putem fi echipa care să îi bată acasă, de ce nu?

Pentru mine nu e o surpriză, au jucători buni, tineri, dar eu cred în echipa mea.

Când am jucat acolo sezonul trecut a fost o atmosferă prietenoasă, dar să vedem acum, când ne batem pentru primul loc. Nu voi sărbători acum dacă trecem pe primul loc, vom vedea la final cum stăm. Vrem să fim consistenți și să luăm meci cu meci.

Fanii noștri vor fi un mare avantaj. De asemenea, anul acesta suntem și mai buni în defensivă, altfel nici atacul nu ar funcționa.

[Despre prelungirea contractului pe 2 ani] Sunt fericit să fiu aici, mă simt bine și voi încerca să dau totul, ca întotdeauna”, a spus goalkeeperul de 29 de ani.

Pentru fotbalul românesc e bine să aibă o formație în cupele europene. Sper ca la anul să fim noi acolo. [Vei susține FCSB în Europa?] Următoarea întrebare! Voi urmări meciuri, dar dacă îi voi susține… vă rog, nu! Adnan Golubovic

U Cluj vs Dinamo, în etapa #8 din Liga 1

Dinamo vine după calificarea în grupele Cupei României, 1-0 cu FC Voluntari, în timp ce U Cluj a fost eliminată în play-off-ul competiției de Metalul Buzău, 0-1.

În Liga 1, ardelenii sunt lideri, cu 15 puncte în 7 meciuri, iar „câinii” sunt pe locul 4, cu 12 puncte.

Întâlnire specială Dinamo - suporteri, la Cluj

„Va fi un derby”  Dinamoviștii sunt încrezători înainte de  duelul cu liderul : „Putem fi echipa care să îi bată acasă, de ce nu?” „Va fi un derby”  Dinamoviștii sunt încrezători înainte de  duelul cu liderul : „Putem fi echipa care să îi bată acasă, de ce nu?”

Dinamo va sosi duminică la Cluj, unde pregătește o întâlnire cu fanii. Clubul a anunțat detalii pe pagina de Facebook:

„Dinamo suntem TOȚI. Duminica aceasta, echipa noastră va face deplasarea la Cluj-Napoca, pentru meciul împotriva celor de la Universitatea Cluj, contând pentru etapa 8 a Superligii.

Revenim într-un oraș al prieteniei și al frăției care-i leagă pe suporterii noștri cu cei ai echipei clujene.

Jucătorii și membrii staff-ului sunt entuziasmați să-i revadă sau să-i cunoască pe suporterii dinamoviști de pe tot cuprinsul Ardealului, iar pe această cale îi invităm pe Câinii din Cluj-Napoca și din împrejurimi la un nou eveniment dedicat fanilor, organizat în colaborare cu Program Doar Dinamo București.

Evenimentul se va desfășura duminică, începând cu ora 20:00 în cadrul restaurantului „La Cina”, situat pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, nr. 25, din Cluj-Napoca.

Produsele cu însemnele clubului vor fi disponibile la punctul de vânzare amplasat în incinta locației”.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5