CS DINAMO, ÎN ȘTEFAN CEL MARE   Echipa Ministerului de Interne vrea să joace pe „Dinamo” în timpul  demolării stadionului +56 foto
Stadionul Dinamo. Foto: GOLAZO.ro

CS DINAMO, ÎN ȘTEFAN CEL MARE Echipa Ministerului de Interne vrea să joace pe „Dinamo” în timpul demolării stadionului

  • Stadionul Dinamo, în proces de demolare, va continua să găzduiască meciurile echipei din Liga 3, din cauza lipsei terenurilor adecvate în București și Ilfov.
Printre staruri!   Un  român  în echipa ideală a Europei, alături de Yamal și Kane
Citește și
Printre staruri! Un român în echipa ideală a Europei, alături de Yamal și Kane
Citește mai mult
Printre staruri!  Un român în echipa ideală a Europei, alături de Yamal și Kane

Stadionul Dinamo, aflat în proces de demolare pentru a fi reconstruit, va continua să fie gazda meciurilor echipei de fotbal a Clubului Sportiv Dinamo în Liga 3.

Popa a explicat decizia de a desfășura meciurile pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, deși demolarea a început deja.

Motivul pentru care CS Dinamo va continua să joace pe arena din Ştefan cel Mare

„Din câte ştiu eu, echipa a jucat o etapă la Cernica şi a fost terenul foarte prost. Aşa că până vom găsi un alt teren, o săptămână, două trei, vrem să jucăm o etapă acasă.

Nu sunt terenuri, efectiv, nici în Bucureşti, nici în Ilfov, pentru că noi suntem obligaţi să jucăm în Bucureşti sau Ilfov.

Nu ai voie să joci în Călăraşi sau alte judeţe. Nu e nimic liber, la Juventus nu au vrut să închirieze, la Arcul de Triumf nu este loc şi aşa, până găsim, am luat toate variantele în calcul, am zis să omologăm câteva etape la noi ca să avem timp să căutăm”, a spus Ionuț Popa, conform Agerpres.

Au început primele lucrări de demolare la stadionul Dinamo
Au început primele lucrări de demolare la stadionul Dinamo

Galerie foto (56 imagini)

Au început primele lucrări de demolare la stadionul Dinamo Au început primele lucrări de demolare la stadionul Dinamo Au început primele lucrări de demolare la stadionul Dinamo Au început primele lucrări de demolare la stadionul Dinamo Au început primele lucrări de demolare la stadionul Dinamo
+56 Fotografii
labels.photo-gallery

Dănciulescu este de acord cu mișcarea făcută de CS Dinamo

Ionel Dănciulescu, fost atacant al echipei și actual manager coordonator al Academiei de Fotbal a CS Dinamo, a afirmat că pentru echipa de Liga 3 este un avantaj să joace pe terenul propriu, cât timp acest lucru este posibil.

„Încercăm să omologăm terenul pentru Liga 3, să jucăm aici pentru o jumate de an sau cât va mai fi posibil, până când va fi demolat.

Ar fi mai simplu pentru noi, pentru că nu ne mai mutăm de colo-colo, am fi acasă”, a spus fostul fotbalist, conform sursei citate.

100.000.000 de euro
va costa noua arenă din Ștefan cel Mare

Meciurile nu vor influența construcția stadionului

Președintele CS Dinamo a subliniat că omologarea stadionului pentru meciurile din Liga 3 nu influențează procesul de reconstrucție a noului stadion.

Licitaţia este în curs de desfăşurare. Am înţeles că se termină în această săptămână, dar procesul de reconstrucţie merge în continuare, nu are nicio treabă. Noi am plecat de aici pentru că au început să se scoată anumite sectoare şi scaune, dar nu sunt alte terenuri. Deci nu are nicio legătură cu construcția stadionului Ionuț Popa, conform sursei citate

CNI a lansat la începutul lunii august licitația pentru proiectarea și executarea lucrărilor de demolare a vechiului stadion.

Conform termenelor stabilite de CNI, depunerea ofertelor s-a încheiat ieri, 16 septembrie, și continuă cu analiza ofertelor depuse, după care se va a decizia de atribuire.

FOTO Așa va arăta noua arenă „Dinamo”

Noul stadion Dinamo - macheta
Noul stadion Dinamo - macheta

Galerie foto (7 imagini)

Noul stadion Dinamo - macheta Noul stadion Dinamo - macheta Noul stadion Dinamo - macheta Noul stadion Dinamo - macheta Noul stadion Dinamo - macheta
+7 Fotografii
labels.photo-gallery
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”