„M-au supărat rău”  Emil Sandoi,  dezamăgit  după Poli Iași - Slobozia 1-0. Reacție neașteptată de la Adrian Mihalcea
Emil Săndoi (sursa: Sport Pictures)

„M-au supărat rău” Emil Sandoi, dezamăgit după Poli Iași - Slobozia 1-0. Reacție neașteptată de la Adrian Mihalcea

  • POLI IAȘI - UNIREA SLOBOZIA 1-0. Emil Săndoi (59 de ani) spune că jucătorii care au intrat de pe bancă în timpul partidei l-au dezamăgit.
  • Adrian Mihalcea (48 de ani), antrenorul ialomițenilor, a declarat că nu este supărat, deși echipa sa a fost învinsă.

Poli Iași a câștigat, luni, în Copou, scor 1-0, după ce ialomițenii au ratat un penalty în minutul 90+15.

Victorie Dramatică Poli iași o învinge pe Slobozia, care  ratează un penalty  în min 90+15!
Citește și
Victorie DramaticăPoli iași o învinge pe Slobozia, care ratează un penalty în min 90+15!
Citește mai mult
Victorie Dramatică Poli iași o învinge pe Slobozia, care ratează un penalty în min 90+15!

Emil Săndoi: „M-au dezamăgit jucătorii care au intrat de pe bancă”

Antrenorul celor de la Poli Iași a declarat, la finalul partidei, că avea așteptări mai mari de la jucătorii care au intrat de pe banca de rezerve:

„Victorie cu suspans pe final. Așa este frumos fotbalul, cu suspans, dar frumos atunci când câștigi și treci prin asemenea momente. Am gestionat bine partida, până în ultimele 20 de minute.

Am avut ocazii clare, în care puteam să mărim diferența pe tabelă. Ne-am retras inexplicabil pe finalul partidei, au venit cu centrări în preajma careului.

Nu pot spune că am ajuns șansă la golul anulat, pentru că și noi am stat 5 minute pentru a ni se verifica golul anulat, putea fi 2-0 atunci. Pe final, sunt supărat pentru jucătorii care au intrat pe parcurs. Nu au intrat cum trebuiau, asta m-a supărat azi.

Aici am o dezamăgire, pentru cei care au intrat pe parcurs, dar sunt sigur că nu se va mai întâmpla. Nici în pielea mea să fii, atunci când ni s-a anulat golul, era vorba de câțiva centimetri.

Pe final n-am mai știut să gestionăm partida. Mă bucur că am a treia victorie consecutivă pe teren propriu. Sunt importante punctele în clasament.

Ne așteaptă partida cu Petrolul, o echipă solidă. Au un public special, avem o săptămână să ne pregătim.", a declarat Emil Săndoi la flash-interviu.

În urma acestui rezultat, Poli Iași urcă pe 9, cu 17 puncte, în timp ce Unirea Slobozia rămâne lanterna roșie a Ligii 1, cu 12 puncte.

Adrian Șut și-a pierdut tatăl  Mihai Stoica a anunțat că mijlocașul  nu va juca  cu Rangers: „A apucat să-și ia rămas bun”
Citește și
Adrian Șut și-a pierdut tatăl Mihai Stoica a anunțat că mijlocașul nu va juca cu Rangers: „A apucat să-și ia rămas bun”
Citește mai mult
Adrian Șut și-a pierdut tatăl  Mihai Stoica a anunțat că mijlocașul nu va juca cu Rangers: „A apucat să-și ia rămas bun”

Adrian Mihalcea, reacție neașteptată: „Nu sunt supărat pentru această înfrângere”

Tehnicianul ialomițenilor a declarat că nu s-a supărat pe elevii săi, chiar dacă echipa sa a ratat un penalty în prelungirile reprizei secunde:

„Sunt antrenorul unei echipe de SuperLigă și asta este foarte plăcut. Am trecut prin astfel de situații și ca jucător. Nu mă dărâmă înfrângerea asta, pentru că am crezut până la final.

Cu puțin noroc am fi reușit să plecăm neînvinși, așa că nu e niciun capăt de țară. Luptăm în continuare. Ne știm condiția. Diferența față de celelalte echipe e mică și vom trage în continuare să ieșim din această zonă.

Sunt stări și stări. Le gestionăm mai vizibil sau nu. Unii trăiesc mai intens partidele. La fotbal nu cred că are rost să vorbim de divinitate. Este doar o execuție, un moment. Dacă eram mai inspirat, poate alegeam pe altcineva să bată penalty-ul, dar nu a fost cazul.

Au fost pe teren două echipe bine organizate. Cei de la Iași au fost mult mai agresivi și mult mai direcți pe poartă, mai ales în prima repriză. În a doua repriză noi am dominat. Am avut încă un gol anulat de VAR. Este pentru a șasea oară când se dă o decizie împotriva noastră, de când a început SuperLiga.

Am avut și acel penalty… Poate meritam un egal. Nu a fost să fie. Mi-e greu acum să mă gândesc la următorul meci, dar va fi extrem de dificil, ca și cele de până acum.

Jucăm iarăși în deplasare. Astăzi am mai pierdut un jucător, după ce că eram puțini. Eu nu le pun jucătorilor niciun fel de presiune și nici astăzi nu le-am pus. Poate sunt momente când au și ei nevoie de mai multă liniște”, a declarat Adrian Mihalcea, la flash-interviu.

În următoarea partidă, Unirea Slobozia o va întâlni pe Oțelul Galați, pe 27 octombrie, în deplasare, în cadrul etapei #14 din Liga 1.

Renunță Hagi?! „Regele”, copleșit după umilința din Giulești:  „Poate nu o să mai fiu pe bancă”
Liga 1
00:43
Renunță Hagi?!„Regele”, copleșit după umilința din Giulești: „Poate nu o să mai fiu pe bancă”
Citește mai mult
Renunță Hagi?! „Regele”, copleșit după umilința din Giulești: „Poate nu o să mai fiu pe bancă”
Debut de vis în Giulești   VIDEO cu golul : Alex Dobre,  reușită de senzație  la primul meci în tricoul Rapidului
Liga 1
21.10
Debut de vis în Giulești VIDEO cu golul: Alex Dobre, reușită de senzație la primul meci în tricoul Rapidului
Citește mai mult
Debut de vis în Giulești  VIDEO cu golul : Alex Dobre,  reușită de senzație la primul meci în tricoul Rapidului
„Nu am realizat nimic”  Șumudică, cu  picioarele pe pământ  după ce a „demolat” Farul. Ce spune despre derby-ul cu FCSB
Liga 1
00:20
„Nu am realizat nimic” Șumudică, cu picioarele pe pământ după ce a „demolat” Farul. Ce spune despre derby-ul cu FCSB
Citește mai mult
„Nu am realizat nimic”  Șumudică, cu picioarele pe pământ după ce a „demolat” Farul. Ce spune despre derby-ul cu FCSB
Minte Jandarmeria?  Șefii de la stadionul „Arcul de Triumf” susțin că există  imagini video  cu scena în care se aruncă din tribune cu un scaun spre asistent + Ce spune Dinamo
Liga 1
21.10
Minte Jandarmeria? Șefii de la stadionul „Arcul de Triumf” susțin că există imagini video cu scena în care se aruncă din tribune cu un scaun spre asistent + Ce spune Dinamo
Citește mai mult
Minte Jandarmeria?  Șefii de la stadionul „Arcul de Triumf” susțin că există imagini video cu scena în care se aruncă din tribune cu un scaun spre asistent + Ce spune Dinamo
Daniel Pancu, judecat miercuri Stoichiță a anunțat ce se va întâmpla cu  selecționerul U21 , după incidentele de la meciul cu Elveția
Liga 1
21.10
Daniel Pancu, judecat miercuriStoichiță a anunțat ce se va întâmpla cu selecționerul U21, după incidentele de la meciul cu Elveția
Citește mai mult
Daniel Pancu, judecat miercuri Stoichiță a anunțat ce se va întâmpla cu selecționerul U21 , după incidentele de la meciul cu Elveția
Cine e agresorul?  Jandarmeria, răspuns-șoc pentru GOLAZO.ro despre incidentele de la Dinamo - Botoșani: „N-am reușit să aflăm  cine a aruncat cu scaunul  către asistent“
Liga 1
21.10
Cine e agresorul? Jandarmeria, răspuns-șoc pentru GOLAZO.ro despre incidentele de la Dinamo - Botoșani: „N-am reușit să aflăm cine a aruncat cu scaunul către asistent“
Citește mai mult
Cine e agresorul?  Jandarmeria, răspuns-șoc pentru GOLAZO.ro despre incidentele de la Dinamo - Botoșani: „N-am reușit să aflăm  cine a aruncat cu scaunul către asistent“
Proces  Azi, un nou termen în procesul lui  Mario Iorgulescu . E acuzat de ucidere din culpă
Diverse
21.10
Proces Azi, un nou termen în procesul lui Mario Iorgulescu. E acuzat de ucidere din culpă
Citește mai mult
Proces  Azi, un nou termen în procesul lui Mario Iorgulescu . E acuzat de ucidere din culpă
40.000 de bilete vândute  Fanii iau cu asalt Arena Națională la meciul  România - Kosovo , care va stabili cine câștigă grupa în Nations League
Nationala
21.10
40.000 de bilete vândute Fanii iau cu asalt Arena Națională la meciul România - Kosovo, care va stabili cine câștigă grupa în Nations League
Citește mai mult
40.000 de bilete vândute  Fanii iau cu asalt Arena Națională la meciul România - Kosovo , care va stabili cine câștigă grupa în Nations League