Erdogan  Preşedintele Turciei  a intrat în vestiarul echipei după înfrângerea cu Olanda » Ce mesaj a transmis
Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a vizitat echipa națională a Turciei. Foto: Imago

ErdoganPreşedintele Turciei a intrat în vestiarul echipei după înfrângerea cu Olanda » Ce mesaj a transmis

  • Turcia a fost învinsă de Olanda, scor 1-2, în sferturile de finală de la Euro 2024.
  • Prezent la meci, Recep Tayyip Erdogan, președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a mers în vestiarul echipei imediat după meci.
OFICIAL   Florinel Coman , prezentat la noua echipă: „Un transfer tare lângă Joselu!”
Citește și
OFICIAL Florinel Coman, prezentat la noua echipă: „Un transfer tare lângă Joselu!”
Citește mai mult
OFICIAL Florinel Coman , prezentat la noua echipă: „Un transfer tare lângă Joselu!”

Erdogan a intrat în vestiarul Turciei după meciul cu Olanda

Recep Tayyip Erdogan, președintele Turciei, a mers în vestiarul echipei naționale pe Olympiastadion, după înfrângerea cu Olanda.

„Vă felicit pe toți. Chiar dacă am pierdut astăzi, voi sunteți campionii noștri! Suntem mândri de voi. Ați arătat că avem viitor. Vom încerca să mergem și mai departe data viitoare.

Chiar cred asta. V-ați descurcat excelent până în acest punct. Ați reușit să duceți naționala în Top 8 la acest Euro”, a fost mesajul transmis de Erdogan în vestiar.

Prezenți alături de Președintele Erdogan în vizita lor la echipă au fost Ministrul Tineretului și Sportului, Osman Aşkin Bak, și alte oficialități importante din cadrul UEFA și al Federației.

Jucătorilor nu le plac intervențiile ministrului

Același ministru, Așkin Bak, intrase în vestiar după calificarea din optimi, pentru a participa la bucuria jucătorilor.

Bak l-a sunat atunci pe președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, și l-a pus pe speaker în vestiar.

Presa turcă scrie că jucătorii n-au apreciat comportamentul ministrului: „Prezența lui în vestiar a cauzat discomfort. Se dădea mare. Poziția lui e în pericol, i s-ar putea cere demisia curând, și caută tot felul de metode pentru a-și prelungi mandatul”.

Ministrul Bak cu Bariș Alper Yilmaz, în vestiar, și cu Erdogan la telefon Ministrul Bak cu Bariș Alper Yilmaz, în vestiar, și cu Erdogan la telefon
Ministrul Bak cu Bariș Alper Yilmaz, în vestiar, și cu Erdogan la telefon

Turcia a condus Olanda până în minutul 70

Olanda și Turcia s-au întâlnit pe Olympiastadion în sferturile de finală ale EURO 2024.

Turcia a deschis scorul în minutul 35 prin Akaydin, care a înscris cu capul după un corner executat perfect de Arda Guler. În repriza a doua, turcii au avut șanse să se distanțeze, dar Guler a lovit bara dintr-o lovitură liberă.

Olanda a reușit să restabilească egalitatea în minutul 70 prin De Vrij, care a înscris cu capul după o centrare a lui Depay.

Momentul decisiv a venit în prelungiri, când un autogol nefericit al lui Muldur a dus la victoria Olandei.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5