Europe Top 10 (cadeți și juniori): Iulian Chiriță, neînvins în prima zi de concurs - Rezultatele tricolorilor

Europe Top 10 (cadeți și juniori): Iulian Chiriță, neînvins în prima zi de concurs - Rezultatele tricolorilor

Iulian Chiriţă este singurul jucător neînvins vineri, în prima zi a competiţiei de tenis de masă Europe Top 10 pentru cadeţi şi juniori, de la Tours (Franţa), informează Agerpres.

Echipa Romaniei la Europe Top 10 junioriFoto: Facebook - Federația Română de Tenis de Masă

În întrecerile cadeţilor, Iulian Chiriţă i-a învins pe conaţionalul Dragoş Bujor, cu 4-3, pe francezul Flavien Coton, cu 4-0, şi pe belgianul Tom Closset, cu 4-2, potrivit site-ului Federaţiei Române de Tenis de Masă. Dragoş Bujor a obţinut, la rândul său, două victorii, 4-1 cu ungurul David Szantosi şi 4-2 cu Flavien Coton.

În 2020, Chiriţă s-a clasat al doilea.

Bianca Mei-Roşu are un bilanţ de două victorii şi un eşec după prima zi a competiţiei cadetelor. Le-a învins pe slovena Sara Tokic (4-0) şi pe portugheza Matilde Pinto (4-1), dar a cedat în faţa rusoaicei Anastasia Ivanova (3-4). Anul trecut, Mei-Roşu a fost a şaptea.

La juniori, cei trei români şi-au împărţit victoriile. Darius Movileanu a reuşit două succese, 4-2 cu Andrei Istrate şi 4-0 cu slovacul Adam Klayber, Eduard Ionescu a înregistrat un singur succes, 4-3 cu Darius Movileanu, fiind învins şi de ungurul Csaba Andras cu 4-2, iar Andrei Istrate a dispus de Eduard Ionescu cu 4-0, pierzând în faţa norvegianului Borgar Haug cu 1-4.

În 2020, Istrate a fost al treilea la cadeţi, iar Movileanu a ocupat locul patru.

Elena Zaharia a obţinut două victorii la junioare, 4-3 cu croata Hana Arapovic şi 4-1 cu germanca Sophie Klee, pierzând meciul cu Camille Lutz (Franţa), scor 1-4. Anul trecut, Zaharia s-a clasat pe locul al treilea.

Competiţiile se vor încheia duminică.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”