Eurosport: "Simona Halep stă între istorie şi Serena Williams"

Eurosport: "Simona Halep stă între istorie şi Serena Williams"

​Simona Halep stă între istorie şi Serena Williams, a titrat ediţia online în limba franceză a canalului Eurosport.

HotNews.roFoto: Hotnews

Titlul face referire la trofeul de Grand Slam cu numărul 24 pe care Serena Williams îl poate cuceri, sâmbătă, în finala de la Wimbledon, în care o va întâlni pe Simona Halep. O victorie a americancei ar face-o pe aceasta să egaleze numărul de Grand Slam-uri câştigate de legendara Margaret Court, care deţine recordul.

"Dar în finală Simona Halep va face totul pentru a o împiedica şi pentru a-şi înscrie ea numele în palmaresul de la All England Club", a precizat sursa citată.

Însă româncei nu îi va fi uşor, pentru că Serena Williams "şi-a regăsit ceea ce o făcea atât de redutabilă în circuitul feminin: forţa sa şi agresivitatea ei la serviciu şi la retur".

"Dar pe o suprafaţă mai lentă ca anul trecut, potrivit majorităţii jucătorilor, ea a înflorit şi ar putea câştiga al doilea din carieră", a continuat Eurosport.

Simona Halep, locul 7 WTA, va juca sâmbătă, la Wimbledon, în compania Serenei Williams, locul 10 WTA, a cincea finală de Grand Slam, a treia de turneu în acest an şi cea cu numărul 36 (în total) din carieră, la simplu. Jucătoarea română a câştigat un singur Grand Slam, la Roland Garros, anul trecut, scrie News.ro.

Citește și:

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
09:50
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o  piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Stranieri
10:08
Rațiu, fulgerul lui Rayo AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie, pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Citește mai mult
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
Liga Campionilor
09:36
David Raya, eroul serii Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din Liga Campionilor: „Incredibil”
Citește mai mult
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu”  din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Liga Campionilor
19.09
CHAMPIONS LEAGUE S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Citește mai mult
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă