Champions League  Ce formații și-ar dori  FCSB  să evite în turul 2 preliminar
FCSB, campioana României 2023/2024 / Foto: Sport Pictures

Champions League Ce formații și-ar dori FCSB să evite în turul 2 preliminar

  • Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că nu și-ar dori echipe precum Midtjylland, PAOK Salonic sau Sparta Praga în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.
  • FCSB va intra în Liga Campionilor din turul 1 preliminar, însă va fi cap de serie și este greu de crezut că nu se va califica în faza următoare a competiției.

Mihai Stoica a privit lista cu posibilele adversare ale FCSB-ului din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, unde roș-albaștrii nu vor fi printre capii de serie, și știe exact ce echipe și-ar dori să evite.

Concluzia a fost una clară: FCSB are nevoie și de puțin noroc la tragerea la sorți, pentru a nu pica cu Midtjylland, PAOK Salonic sau Sparta Praga, și pentru a avea șanse mai mari la o calificare în turul 3.

MM Stoica: „Danezii sunt un exemplu pentru noi”

Cel mai puţin îmi doresc Midtjylland (n.r. - 12) este un club special, pentru că este o deschizătoare de pârtie, un club nou şi sunt extrem de bine organizaţi, au un scouting formidabil, au colaborării cu 100 de cluburi şi au o şcoală de fotbal în Nigeria.

Danezii cred că sunt un exemplu pentru noi cel puţin, care facem parte din lumea a doua spre a treia la nivel european.

Apoi ar fi PAOK (n.r. - 11). Din două considerente, că fotbalul elen are valoare în Europa şi al doilea motiv e Răzvan Lucescu, care a făcut ceva nemaipomenit anul ăsta, precum în primul mandat. 

Mergând pe firul ăsta că ne e teamă de danezi, aş veni cu Sparta Praga (n.r. 10), care are un antrenor danez. Înţeleg că ar fi ofertat de Feyenoord, care l-a pierdut pe Slot. Omul nu e foarte cunoscut, dar a făcut cu Sparta Praga un campionat excelent şi să câştigi campionatul contra Slaviei e mare lucru. 

Te-ai gândi că Qarabag, că a fost la un pas să elimine Leverkusen, dar e un club special. Antrenorul e pe viaţă la ei, dar eu un club care nu cumpără jucători, e ceva ca Sheriff, dar la alt nivel. Au jucat anul ăsta, dar s-ar putea să nu mai fie la fel. Qarabag, 9. 

Apoi, la 8, am văzut anul trecut Bodo/Glimt cu Sepsi şi păreau vulnerabili. Doar că sunt o echipă care câştigă non-stop campionatul în Norvegia, acum sunt pe primul loc în plin campionat. Apoi, Malmo, pe 7”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

MM Stoica: „Apoel și-a schimbat antrenorul”

La capitolul echipe accesibile, Mihai Stoica a trecut-o în fruntea listei pe campioana Finlandei, HJK Helsinki, în fața căreia, în opinia sa, FCSB ar fi favorită.

„Ferencvaros, 6, Maccabi Tel-Aviv, 5. Aş trece Slovan Bratislava la 4, Ludogoreţ, 3, pentru că mi-aş dori o revanşă cu Ludogoreţ.

APOEL joacă foarte bine în Europa, dar e o echipă care şi-a schimbat antrenorul, pe 2, apoi Helsinki pe 1, cu care FCSB ar fi favorită. Să fim corecţi. Cu APOEL nu ştiu ce să zic, am fi pe acolo”, a completat Mihai Stoica.

În picaj Coeficientul României suferă după ce FCSB, Corvinul, CFR și Craiova au încheiat săptămâna europeană fără victorie »  Ce consecințe pot urma
Liga 1
26.07
În picajCoeficientul României suferă după ce FCSB, Corvinul, CFR și Craiova au încheiat săptămâna europeană fără victorie » Ce consecințe pot urma
Citește mai mult
În picaj Coeficientul României suferă după ce FCSB, Corvinul, CFR și Craiova au încheiat săptămâna europeană fără victorie » Ce consecințe pot urma
„Erau niște arzătoare”  Cum se apără Florentina Iușco după ce a fost  suspendată pentru dopaj : „Mi-am probat nevinovăția!”
Jocurile Olimpice
26.07
„Erau niște arzătoare” Cum se apără Florentina Iușco după ce a fost suspendată pentru dopaj: „Mi-am probat nevinovăția!”
Citește mai mult
„Erau niște arzătoare”  Cum se apără Florentina Iușco după ce a fost suspendată pentru dopaj : „Mi-am probat nevinovăția!”
Drum liber  Ținta #1 a lui Hagi poate ajunge  gratis  la Farul! CFR Cluj a intrat și ea pe fir
Campionate
26.07
Drum liber Ținta #1 a lui Hagi poate ajunge gratis la Farul! CFR Cluj a intrat și ea pe fir
Citește mai mult
Drum liber  Ținta #1 a lui Hagi poate ajunge gratis la Farul! CFR Cluj a intrat și ea pe fir
Exclusă de la JO  Antrenoarea Canadei, acuzată că și-a  spionat  adversarele cu drone
Jocurile Olimpice
26.07
Exclusă de la JO Antrenoarea Canadei, acuzată că și-a spionat adversarele cu drone
Citește mai mult
Exclusă de la JO Antrenoarea Canadei, acuzată că și-a spionat adversarele cu drone