Interes major  Câte bilete s-au vândut până acum la  FCSB - Maccabi Tel-Aviv  
FCSB, în Ghencea/ Foto: Sport Pictures

Interes major Câte bilete s-au vândut până acum la FCSB - Maccabi Tel-Aviv

  • Suporterii iau cu asalt Stadionul „Steaua” pentru partida dintre FCSB și Maccabi Tel-Aviv, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.
  • FCSB - Maccabi Tel-Aviv (Israel) este programat marți, 23 iulie, de la ora 20:30, va fi transmis în direct pe Pro TV, dar și în format liveTEXT pe GOLAZO.ro.

FCSB este neînvinsă în sezonul 2024/2025, după primele cinci confruntări oficiale, iar suporterii vor ca această serie să se prelungească mult timp de acum înainte.

RECORD NOU ÎN GHENCEA? Bilete la prețuri accesibile la  FCSB - Maccabi
Citește și
RECORD NOU ÎN GHENCEA?Bilete la prețuri accesibile la FCSB - Maccabi
Citește mai mult
RECORD NOU ÎN GHENCEA? Bilete la prețuri accesibile la  FCSB - Maccabi

Următorul meci este de o importanță uluitoare: manșa tur cu Maccabi Tel-Aviv, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

  • O calificare în turul următor le-ar aduce „roș-albaștrilor” aproximativ 3.600.000 de euro, deoarece ar avea asigurată prezența în grupele Conference League.

Stadionul „Steaua” se anunță arhiplin

Din informațiile apărute recent, se pare că fanii celor de la FCSB vor fi prezenți în număr foarte mare în Ghencea, la partida cu Maccabi Tel-Aviv.

Până sâmbătă seara, au fost vândute 10.000 de bilete, anunță sport.ro.

Aproximativ 1.000 de bilete au fost păstrat pentru galeria oaspeților, iar suporterii FCSB-ului mai au la dispoziție aproximativ 20.000 de bilete, până marți seară.

Nu există niciun motiv de îngrijorare. Oficialii „roș-albaștrilor” sunt siguri că stadionul „Ghencea” va fi arhiplin la ora meciului.

Cred că va fi sold-out. Și asta a fost o problemă. Au spus să le dăm câte bilete putem, noi am zis că le dăm 10% din capacitate, adică 3.000 de bilete, și ei să ne dea 800 de bilete la meciul retur. După aia au zis că ne dau 400 de bilete. 

Dacă ne dați 400 acolo, vă dăm și noi 5% din capacitate, atât cât spune regulamentul. 5% înseamnă 1.500 de bilete în Ghencea. Nu vor nici 1.500, vor 1.000.

Am zis: «Bă, știți ceva, vreți 1.000? Hai să le facturăm 1.000». Ca să nu vină să ne dea 900 înapoi. Nu înțeleg aceste șicane, dar nu e o problemă!”, declara Mihai Stoica, în urmă cu câteva zile, la Prima Sport.

L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Nationala
17.09
„Joacă pe două posturi” Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Citește mai mult
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Descindere în forță   Poliția a arestat un ultras chiar la  pauza meciului !
Campionate
17.09
Descindere în forță Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului!
Citește mai mult
Descindere în forță  Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului !