Becali a cedat Patronul FCSB a acceptat, pentru meciul cu Sparta Praga, echipa de start  propusă de staff
foto: Sportpictures

Becali a cedatPatronul FCSB a acceptat, pentru meciul cu Sparta Praga, echipa de start propusă de staff

  • Primul „11” al FCSB din această seară nu-i va cuprinde pe Daniel Popa și Baeten, în locul lor urmând să joace Miculescu și Ștefănescu
  • După 1-1 în tur, la Praga, totul se decide marți seară, de la 21:30 în Ghencea. Meciul e transmis în direct de ProTV și va fi liveTEXT pe GOLAZO.ro.
  • Echipa calificată va înfrunta în play-off-ul Ligii câștigătoarea dublei PAOK - Malmo (2-2 în prima manșă, în Suedia).

FCSB joacă în această seară un meci cu o miză financiară uriașă. Returul cu Sparta Praga va decide echipa care va merge în play-off-ul Champions League și care va avea antamată prezența cel puțin în competiția principală din Europa League.

Dacă la meciul tur, de acum o săptămână, de la Praga, primul „11” a avut o alcătuire ciudată, cu Miculescu și Daniel Popa evoluând amândoi de la startul jocului, de această dată, punctul de vedere al antrenorilor a avut câștig de cauză.

Argumentele staff-ului FCSB

Charalambous și Pintilii au insistat ca Miculescu și Popa să nu evolueze amândoi titulari, argumentul fiind că sunt singurii care pot asigura rolul de atacant central.

Cum nici unul nu poate să ducă 90 de minute, dacă n-ar fi nici unul dintre ei pe gazon, echipa n-ar mai putea să stea sus în teren. Exact ceea ce s-a întâmplat și în tur, când după ieșirea lui Miculescu, FCSB s-a prăbușit, a fost dominată, gazdele au egalat și au marcat și golul 2, care însă a fost anulat cu VAR, pentru un fault asupra lui Edjouma.

FCSB - Sparta Praga. Revine titular și Ștefănescu

Becali a acceptat chiar mai mult de atât, și anume, dintre Miculescu și Daniel Popa să fie titular primul, nu atacantul adus exclusiv la propunerea lui de la U Cluj.

În plus, în primul „11” va reveni Marius Ștefănescu, pe care patronul îl scosese din echipă, nemulțumit de modul în care evoluase în returul cu Maccabi Tel Aviv.

Cum va arăta echipa de start a FCSB la returul cu Sparta Praga

„11”-le FCSB pentru meciul cu Sparta Praga „11”-le FCSB pentru meciul cu Sparta Praga
„11”-le FCSB pentru meciul cu Sparta Praga

Cum va arăta banca de rezerve la FCSB - Sparta Praga

  • Vlad - Antwi, Chiricheș, Haruț, Panțâru, Kiki, Alhassan, Edjouma, D. Popa, Baeten

3 jucători
dintre cei care vor fi în echipa de start cu Sparta Praga au fost titulari vineri, la duelul cu Farul, din Liga 1: Târnovanu, Dawa și Ștefănescu
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”